Deletedmom987 Son 30 günüm kaldı, daha hastane çantası bile tam hazır değil, kiyafetleri yıkanacak utulenecek daha ohoo 😞
MDeniz42 Lemos yeni idolümsün o zaman 😂 son 56 ama çoğu şey eksik hevesim mi yok daha vakit var diye mi düşünüyorum anlamadım
Deemetibostnci MDeniz42 bide ben gibi alıp bekleyenler varmı yıka ütüle yapıp çantaya koyması var 🤭 üşeniom
MDeniz42 Deemetibostnci ben onları annemle kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum 😂 heves heves ütülesinler😂
selmabttl3 Tanemveannesi_ ayy bende ya kendimi duvarlara vurasım var gece sabahlar olmuyo evin büyün odalarını dolanıyorum uyuyamıyorum sıcaktan ayaklarım yanıyo şişiyo son 29
Tanemveannesi_ selmabttl3 çok zor geçiyor hamileliği tam yaza denk gelenlere Allah sabır versin inşallah 🤲💓
ozumunannesi Lemos allahım bu rahatlıktan istiyorum 😁 sağlıkla kucağınıza alıp hepsi halledilecek şeyler aslında.
RamazanYaren0655 Tanemveannesi_ benm saadece şiddetli bel ağrım ve sancım var şuan için bir terslik yok normal olarak gözüküyor ileriki zamnaalari tabiki bilemiyorum nolur🙃
Busraseyma Lemos boyumda kısa benim nefes almak güç bir günlük temizlikçi çağırdım yaptırdım yoksa kafayı tırlatacaktım