ElaRose Tavuk bulyon kullanan var mı kızlar ? Kayınvalidem kullanıyor yemekleri çok lezzetli oluyordu sırrını çözdüm meğer tavuk bulyon atıyormuş . Fakat zararı çok değil mi ? Birsürü zararı var diye biliyorum
KkubraOz ElaRose valla ben 3 sene önce tavuk bulyon gibi ürünleri mutfağımdan çıkardım onun yerine tavuk, et alıp haşlayıp suyunu buzluğa atıyorum. Tek haşlamadan 4-5 yemeklik su çıkıyor zaten. Çok katkı maddesi var sağlıksız bence.
ElaRose KkubraOz tavuk suyunu neyde saklıyorsun canım? Ben de buzdolabı poşeti küp hali var küp küp çıkarabiliyoruz acaba yapsam lezzet veriyor mu
KkubraOz ElaRose ben buz dolabı poşetine kullanacağım kadarını koyup direkt buzluğa atıyorum. Kullanacağım zamanda çorabaya, pilava, yemeklere erimesini beklemeden atıyorum çok lezzetli oluyor
annesinin_beybisi ElaRose evet buz küpü posetine yapabilirsin cok pratik olur ben ona kahve yapıyordum 🙂
ikincicivcivim ElaRose Yada kağıt bardaklara döküp soğuyunca buzluğa atıp dondurabilirsin yarım yada bir bardak şeklinde dondurdum öyle çıkarıp kullanıyorum ben doğal et yada tavuk suyu işte
Leyyacvk ElaRose normalde zaten zararlı nasıl yapıldığı beli degil gebelik olan annelerin kullanmasını pek uygun görmüyorum kendin evde yapabilirsin tavuk olur ılık suyu olur onlar daha lezzetli😊
kuzucumoglum ElaRose canım tavuk bulyon sağlıksız ben onun yerine hasladigim tavuğun etin suyunu yemeklerde kullanıyorum
motherofcats valla arada canım çekiyor tavuk bulyonlu patlamış mısır yapıp yiyorum zararlı ama fazla tüketmemek gerek
Ebrar_65 ElaRose benim kayın validem de kullanıyor yemekleri çok lezzetli yapıyor bende zararları var diye duydum
iremss ElaRose zararlı maalesef bnm eşim mide rahatsızlığı geçirmişti basit bişeydi ama doktoru direk bulyonun yasak olduğunu söylemişyi
zeylifestyles Az önce arpa şehriye pilavı yaparken tavuk bulyon atan ben.. Valla zararlı ama yemekler lezzetli oluyor. Tavuk ya da et hasladıgımda suyunu çok koyuyorum ki buzluğa atabileyim diye. Ama olmayınca da mecburen bulyon kullanıyorum.
Derya ElaRose bulton yerine gerçek tavuk suyu koyun köy tavuğunun suyunu buz kalıplarına koyun hooop her yemeğe 🌸 sizinkide lezzetli olsun