Deletedmom_13 Kızlar düzenli fircalarim, dis taşı temizliğini bile yaptırdım inip tekrar şişiyor, tuzlu su diyorlar faydasını gören var mı bıktım artık zaten düşlerime takıntılı biriyim hos durmuyor bazen. Siz neler yapıyorsunuz? Bu arada gebe değilim.
[silindi] Deletedmom_13 düzenli diş ipi kullanıyor musunuz? Ağız bakım suları da tahriş edebiliyor diş hekimleri önermiyor onları. Diş etinden dişe doğru hareketle fırçalamaya dikkat edin. Bir de en önemlisi uykunuzda dişlerinizi sıkıyor olabilirsiniz o da diş etlerini çok etkiliyor
Neseeli Deletedmom_13 evet canım denedim doktor önerisi zaten benim sürekli olur diş eti sorunum ama şükür hamilelikte olmadı..
suleceren Deletedmom_13 benimde aynı şekilde şişti kızardı kanadı 2 gün tuzlu su karbonat ile gargara yaptım geçti
mavi2 Geçmiş olsun canım bu gibi durumda diş etinden dişe doğru bir fırçalama ve tuzlu suyla gargara iyi geliyor ayrıca kekikli suyla gargara da yapmayı deneyebilirsin yutmayacağın için kekiğin zararı olacağını düşünmüyorum ılık olursa daha iyi olur gargaralar ben denemedim ama çalıştığım klinikte hastalarımıza önerdiğimiz ilk aşama bu olurdu geçmezse antibiyotik vs düşünürdük