Nermin_nur1 Kızlarr şunu yedim bebeğim kilo aldı dediğiniz besinler neler ? Biz haftamızdan 10 gün geri geliyoruz elimden geldiğince haftasını yakalatmaya çalışmam lazım birdahaki kontrole kadar ❤️
teachervera Nermin_nur1 11 ay önce doğum yaptım yine hamileyim 🙈 aklıma gelenler muz, kuruyemiş, karpuz, kefir,meyve acayip kilo yapıyor, sütlaç. Doktorum derdi protein ağırlıklı beslen
mmiross Nermin_nur1 ayrıca 10gün geri diye belirtilen durum belki de geç döllenmeden kaynaklıdır, yani sağlıklıysa stres yapmadan düzenleyin beslenmenizi. Her bebek 4kilo doğmuyor sonucta. Önemli olan sağlık🙏❤️
minikerdeminannesi Biz bir hafta önden gidiyoruz muz etkili diye duymuştum,her sabah yemeye çalışıyorum
Kubos01 Bizde hep geriden geliyorduk doktorumuz çiğ çerezleri önerdi hergün tükettim çiğ bedem fındık kabak çekirdeği ceviz ve muhakkak kaşar peyniri ve süt bunlarla bir hafta öne geçti bebek
mmiross Muz, kaşar, süt, yoğurt, kuruyemiş tuzsuz çiğ, Tahin, kefir, bol meyve, ve her gün mutlaka Yumurta ve ceviz 👍 süt grubu besinleri hiç ihmal etmeyin ama ara öğün yapın mutlaka