benimmdunyamm Kızlar az önce video izledim ortadan ayirmislar içinde kurt vardı hadi bu zamana kadar yediklerimizin içinde kurt varsa 😢😢
Deletedmom623737 Deletedmom727271 geçen seneye kadar bende hep ortadan ayırır yerdim kurt görünce kirazdan çok tiksindim bu sene ortadan ayırmadan yiyorum ahahahahaahaahHHHHhHahdlgl
Serap-Yigit Ben hep ayırıp yerim 😂kiraz kayısı elma armut her ne varsa 😂 şeftali başka ne meyve var hepsinin içinde kurt var mı diye bakarım 😂 asla yiyemem başka türlü. Bu güne kadar yedikleriniz kurtluysa da yapacak bir şey yok. Geleceğe bakalım 🙃kuzenime atmıştım hiç bakmadan yiyor diye o videoyu. Napıyım yine bakmadan yiycem dedi. Demek ki rahat da olunuyor ben aşırı pimpirikliyim
benimmdunyamm Serap-Yigit kız bende herseyi açar bakarım sadece kiraza bakmazdim şimdi videoyu gördüm o kurt içime oturdu 🤣
Mihrimahvuslat benimmdunyamm bende bunu yazmak için girdim bir iki tane yedim sonra aklıma geldi baktım kurt çıktı 😩
benimmdunyamm Mihrimahvuslat ay dur korkutmaa 🙄belki denk gelmemiştir bana dedim 🤣bu hafta ilk defa kiraz yedim ondada bu çıktı önüme
S1907 Çürük ezik olmdğı sürece bakmam,o kadarda takmayın,geçen kuru kayısı aldım marketten kapalo paket kayısı bi açtım içini kurumuş kurt,yani böyle şeylere takılırsan ohooo takcağın çok şey var
benimmdunyamm S1907 olsun içinde kocaman 2 kurt gördüm hepsinde olduğunu düşün üstelik dışında çürük çarık da yok 😳