tugcee1372 annem 3 ben 1 hamilelik geciriyorum kediyle. Oncelikle kedinizin cins yada sokak kedisi olmasi onemsiz. Hatta sokak kedileri kirma oldugu icin saglik olarak daha sanslilar aslinda ^^. Kedinizin asilarini duzenlk yaptirin , bu hem onun sagligi icin cok onemli oldugu kadar sizin ve geldiginde bebegin sagligini da etkileyecektir. Onun disinda kedinizi duzenli tarayin , buna ozellikle yazin daha cok ihtiyaciniz olacak. Sonra toksoplazma ya dikkat etmeniz gerekiyor aslinda. Bu bakteri cig et ve urunleri , iyi yikanmamis sebze ve meyvede de bulunabilir bilginiz olsun. Eger hayvanla buyuduyseniz toksoplazma bagisikliginiz olabilir. Ama olmayadabilir. Asilarina dikkat ettiginiz kedinizin elbette tuvaletini temizleyebilirsiniz ama mumkun oldugu kadar az temas ve antibakteriyel bir sabunla elinizi yikamak sartiyla. Ben sokaktaki kedileri kopekleri opuyorum kokluyorum bile ama bagisikligim var. Bu arada disarda sevdiniz diyelim elinizi yikamadan kendi kedinize dokunmayin. Birde kedi mamanizi kaliteli alin. Benim soyleyeceklerim bu kadar, saglikla mutlulukla cocugunuzu kucaginiza alin insallah , evdeki en yakin arkadasina da benim yerime bir opucuk kondurun :)