Damla25 Haftadan beridr karnm sertleşiyor uzun sürüyor 32 deyim hala aynı gün boyunca sert sizinde bu haftalarda sert mi sürekli yoksa yumuşak mi karnınız?
Ayliz_123 Damla25 benim 25 lerden beri sertleşiyor 35 haftadayım herhangi bir sıkıntı yok ama sertleşiyor
Berfin-bektass Damla25 Benimde öyle oluyor 29.Haftamda başladı 31.Haftaya girdim sanırım bebek geriliyor diyorum kendi kendime çokta rahatsız ediyor ama doktoruma ben sorucam yine de
merllllclk Damla25 benim de karnım büyümeye başladığından beri sert,27 haftalık hamileyim özellikle yemek yedikten sonra aşırı sertlik oluyor ama ben zayıf olmama bağlıyorum 55 kiloyum hala 🙁
Misssitare Damla25 25. Haftamda çok oldu doktorum istirahat verdi sizde bol bol dinlenin. Rahim kasılmalarıymış
Ceila Haftayım ben de.. ara ara sertleşiyor sonra geçiyor. O sertleşmeyi de o esnada bir yerde toplanıyor gibi hissettim ben. Sorun gibi gelmedi bana 😶
Damla25 Berfin-bektass benim doktorum normal olmadığını söyledi erken doğum olabilirms hem sert surekli çok baskı ve aşağıda
_tulayb26 Damla25 aranızda en çok bu sorundan yakınan ben olabilirim gece uyuyamıyorum sertlikten drum mg yazdı 2 tane ondan beri daha iyiyim bide ılık duş alıp uzan öyle dene druna sormayı ihmal etme bence
Damla25 Progestan iğne fitil serum kullanıyorum faydası bile yok ağrım git gide daha çoğalıyor anlamadım