hurrem_sultan haftadayım birşeyler almaya başladım eksiklerimi tamamlıyorum Ama ne zaman çantamı hazırliyim bilemiyorum erken gibi daha Siz kaçıncı haftada hazırladınız çantanızı
Pyrz_07 hurrem_sultan 33+2 haftalığım bugün randevum var randevudan sonra duruma göre hastane çantamı hazırlıcam
2bebe1gebe hurrem_sultan 31+3üm hastane çantam hazır bitek nevresim seti kaldı bebeğe onu da aldımmı bi eksiğim kalmıyor erken doğum riskim var diye 30 da hazorladım çantamı kendi doğum çantam da 26 haftalıktan beri hazır
Ezgicck hurrem_sultan 20 inci haftadan sonra alışverişe başlamıştım yavaş yavaş 32 de yıkadım ütüledim hastane çantasını hazırladın şuan 36 haftayım iyi ki hazırlamışım artık ağırlaşmaya başlıyorum yapacak halim olmayabilirdi 😊 geriye kızıma kavuşmak kaldı 🥰
altnbebek Bende 30+3 üm bir kaç parça eksiğim kaldı tulum felan sonra yıkayıp hazır edicem herşeyi Allahın izniyle 😀
hilal2022 Ben 28. Haftada hastane çantamı hazirladim ama ufak tefek eksikler vardı 35e kadar alıp alıp çantanın içine koydum 30dan sonra zor olur demişlerdi cidden öyle oluyormuş ☺️