Semaan 1 haftadır falan genital bölgemde sanki kemiğim agrıyor gibi bacagımı kaldırınca halıyı ayagımda yana kaydırınca agrı giriyor tuhaf bi şekilde neden olur acaba kemik agrısı gibi anlamadım ya
Sibelosman Semaan evet bende de o cok oluyor ya sancı vuruyor diyip beni korkutuyorlardı ama öyle bısey yok çok şükür. 37 haftalık oldum şimdi halen şiddetli şekilde devam ediyor boyle ayağını bile kaldıramıyorsun 😰
meltemkumsal16 Semaan Bendede oluyor hatta post açacaktım çatı ağrısı diye geçiyor bebek doğum pozisyonuna döndüğü içindir diye düşünüyorum baş aşağı çünkü ama cevapları merak ediyorum bekliyorum burada 🤷♀️
Semaan Sibelosman aynen yaa ayagımı kaldrımca agrı giriyor acaba kanala falanmı girdi diyorum size doktor ne dedi peki
Semaan Gorkeminannesi benimde ilk gebeliğimde olmadı bunda oluyor yürürken nile sanki alt kısımda zorlanıyorum
Elifkaan18 Bende 7. Aydan beri var doktorum fıtık kontrolü de yaptı hiç bişey çıkmıyor , mg eksikliği ve bebeğin pozisyonu bas aşağı almasından kaynaklı bası sebebi ile oluyor demişti
Semaan Elifkaan18 ben daha baktırmadım 34. Haftada nst giricez daha kontrolme var bakalım düzelirse pozisyonuna göre degişiyor demekki şimdilik baskı var gibi bakalım
Sibelosman Semaan yani doktor normal diyor nst cekiyor bısey çıkmıyor ama aşırı arttı bu hafta bende ılkınden sezeryanlı olduğum için korkuyorum yarın kontorulum var bidaha sorucam bakalım size de bılgı veririm
gonulmusic Evet bende de oluyor baskı gibi sızıntı gibi. Doktoruma sordum içeride sancı olduğu için oraya da vuruyor çok ayakta kalma dedi.
Semaan gonulmusic 3 yasında oğlum var ev yemek temizlik yardım edenim yok bizimkide öyleyse erken doğumu tetikler gibi ama daha randv var bakalım
meltemkumsal16 Semaan ben pazartesi gideceğim bakalim erken doğum riski var zaten tansiyon dan bi şekilde gelicek belli niyeti yok uzun durmaya 😁
Semaan meltemkumsal16 sağlıkla al iniallah kucagına canım bendede şeker var en son düzene girmişti ama bakalım☺️ Hakkımızda hayırlısı olsun
meltemkumsal16 Semaan hayirlisi kuzum insallah guzel bir şekilde alalım kocaman bir oh cekicem sekerde zor allah yardımcın olsun ♥️
Semaan Benjaminannesi magnezyum ilacını ilk hamileliğimde kullanmadım işe yaramadı ilaç maden suyu içtim 2 güne agrım geçmişti kalçamda agrı vardı ilk gebeliğimde şimdide hergün sade soda içiyorm 2 haftadır içmedim ondanmı oldu acaba
Sibelosman Semaan ben sordum sorun yok dedi nst de normal idrar yoku enfeksıyonları ve baskılardan dolayı olabılıyormus