detetedmom404 cinderella ilk günden beri boyayan var geçen bi posta yazmıştım kuaförüm 2 çocuk doğurdu ikisinde de gümde belki 6 7 saç boyadı doğurana kadar
cinderella Zuhalkorkmaz2205 AMİNNN 😂 o zaman biraz daha erkenlerde hissedemez misin? Yarın ya da bir güne fln 😄
cinderella Zuhalkorkmaz2205 canın saolsun 😄 40 lı haftaların içinde bi gelişme olursa haber vericem inşallah sana :))
begumge cinderella geçen gün saçımı kestirmeye gittim, hamile bir kadının saçını dışarıda boyuyorlardı. Ben boya kullanmıyorum ama doktorum 3 ay bittikten sonra organik boya kullanabilirsin demişti.
KbraOuz Beratalpinannesii Kuaförde boyattım canım içinde tabiki kimyasal var yok değil sonuçta renk veren bisey ama normal bitkisel boyalarda bile %20-30ken inoa nın boyasında %7 oranında cok düşük bi kimyasal var
KbraOuz cinderella Onu hiç bilmiyorum internetten bi araştır istersen ben kuaförde boyattım ama duruladığın yıkadığın şampuan falanda farklı o boyada
Hcrksk cinderella inoa serisi en doğal serisi olarak biliniyor ki içinde mutlaka vardır kimyasal.en azından daha az kimyasala maruz kalmak için inoa tercih ettim
Hana_33 cinderella benim yengem boyadı birşey olmadı hemde bir günde 2 kez kapalı ortamda boyadı sen açık ortamda boya