Ebrarabla_06 İlk hamileliğim ve bel fıtığım var ondan dolayı çok rahatsız oluyorum geçen bi yerde okudum bel fıtığı olanlar sezeryan doğum oluyormuş
Deletedmom83940 Ebrarabla_06 bende de var bazen kalçam tutuluyor ama doğum için bişey konuşmadım doktorlar daha ilerleyen haftalarda sorun olur mu bilmem
Sirkelimon Ebrarabla_06 benim belimde çok ağrılarım oluyordu, yarın 30. Haftaya giriş yapacağız bel ağrılarım olmadı hamilelik sürecinde kızım şu ana kadar hiç zorlamadı beni maşaallah
NehirinAnnesiii Ebrarabla_06 30 haftalık hamileyim ve bel fıtığına sahibim omurilik disklerinden birini yırtıp ödem toplatmis durumda suan 20 haftadan sonra cok siddetlendi bacaklarıma vuruyor belim kopuyor bırakın iş yapmayı yürüyüş bile yapamıyorum suan heyet raporuyla izindeyim çalışmama izin vermedi doktorum ve normal doğum yaparsam ıkınma esnasında belimi cok zorlucağım icin nornal doğum onermedi sezeryan olmamı önerdi sezeryan olucam inşallah
Fundatercuman Ebrarabla_06 Benim bel fitigim var. İki tane hemde biri sağda biri solda. Solda olan sinir uçlarına çok yakın olduğu için zorunlu sezaryan oluyorum. Çünkü doktorum ıkınma esnasinda o fıtık patlayabilir ve bu sefer seni normal doğumdan sonra acilen sezaryana almak zorunda kalabiliriz dedi. Bu yüzden hiç riske atmayıp zorunlu sezaryan olucam. Yani kesinlikle önce beyin cerrahine görünün fıtığınızın durumunu onunla görüşün ve ona göre doğum şeklinizi kadın doğum doktorunuzla belirleyin. Çünkü bana kadın doğum doktorum öyle demişti. Once beyin cerrahi sonra benim kararım demişti. Yani fıtığınızın durumuna göre zaten yönlendiriyorlar sizi burda ne desek yalan olur 🤷🏻♀️
B-33 Benim ilk gebeliğim 34+5 teyiz bel fıtığım önceden beri vardı normal doğum istiyorum ben doktoruma danıstım herhangi bir problem olmaz engel değil yani dedi Tabi baska herhangi bir sorun olmadığı sürece(makat geliş,kordon dolanması vs.) dedi
Ebrarabla_06 Deletedmom83940 benim bazen ayağıma öyle ağrılar giriyor ki kıpırdayamıyirum inşallah sıkıntı olmaz
Melikemercimek Fıtığın nerede olduğu önemliymiş eğer sinir ucundaysa o ıkınma esnasında patlama ihtimali varmış sonrasında bel fıtığı ameliyatına alıyorlarmış direkt . Önce mr çektirin sonra doktorunuza danışın bence tehlikeli olabilir
Htc58 Bendede var 2 tane biri küçük disk dışında diğeri sinire baskı yapıyor 32 haftalığım ama bugüne kadar ağrısz günüm geçmedi sürekli tutulmalar yaşıyorum .Doktorla doğum şeklini konuştuk normal doğum riskli senin açından riski kabul edersen deneriz ama risk almamanı öneririm dedi
Ebrarabla_06 NehirinAnnesiii hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım rabbim yardımcın olsun inşallah çok zor
Ebrarabla_06 Fundatercuman Allah razı olsun inşallah canım hastaneye gidecem öğrenecem fıtığın durumunu ona göre olacak her şey