caglaolmeZ Hanımlar bebeginizin hareketlerini düzenli olarak her gün ne zaman hissetmeye başladınız ? 22+4 haftaligiz bir gün hissediyorum 1 gün hissetmiyorum tecrübeli anneler yardımcı olur mu? ❤️🌺
Rav-Ebu caglaolmeZ 28 den sonra diyorlar ama kişiden kişiye değişir şuan düzenli olmaması normal senin yine haftan küçük 😍
Seyma-Aslan00 caglaolmeZ 28. Haftadan sonra düzene biniyo diyolar😍 bizde 22+2 olduk kızımla arada güzel hissediyorum arada hissetmiyorum ama endişelenmiyorum. Kötü düsünmemek gerek🌸
aylinpalaa caglaolmeZ 28+5im daha yeni düzene girdi hareketleri ben de sizin gibi bir gün hissediyorsam ertesi gün daha az hissediyordum
Deren12 28-30 dan sonra merak etmeyin dur yavrum diceksiniz doğuma kadar durmuyorlar sonra gece uyutmuyor oynamasından hele son zamandaki tekmeleri ayagını görüyorum resmen karnımda o kadar itekliyor 🥰
sudeyl16 aylinpalaa hala tekme olarak mı hissediyorsunuz yoksa karnınız böyle şekilden şekle giriyor mu
Benimennembirmelek Ben 4.5 aylık hamileyim kızım sabahları hep hareket ediyo ama sadece sırt üstü uzanırken hissediyorum
caglaolmeZ Eymengul bende aynıyım gün içinde de sürekli hareket olsun istiyorum ama olmuyor işte sürekli