Boylu0104 Selam kızlar dün indirekt coombs testim yapıldı 28 haftalığım ve test negatif çıktı testi devlet hastanesinde yaptırdım sonucu özele götürdüm iğne olmanıza gerek yok dedi güvenemeyip devlete de gittim oda yaptırmana gerek yok diyip gönderdi ama tabi kafamda deli sorular siz neler yaptınız bu gibi durumlarda lütfen bilgi verirmisiniz
M3lt3m Benimde sonucum negatif çıktı özel yapmıyorum ben dedi devlet prosedür gereği yapıyorum dedi başka doktora daha gidicem aynı sorunu bende uzun süredir düşünüyorum o yüzden tek doktorla kalmak istemedim 😔
Hayallerim Benimde negatif çıkmıştı doktor mutlaka olmam gerektiğini söyledi ve iğneyi alıp devlet hastanesi açıkça yaptirdim
Mucizem2 İlk gebeliğimde bendede negatif çıktığı için iğne vurulmadım dopumdan sonra bebeğin kan grubu babasınınkinden olduğu içün doğumdan sonra vurdular iğne. İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı kürtajın ardından yine hemen vuruldu iğne. Şu an 3. Gebelik.
kizannesii Bnmde negatif çıktı yaptırmadım. Zaten ilk çocukta bi problem olmuyo genelde ikinci çocukta vuruyolar iğneyi