Muzlupuding Bu göğüsten süt gelmesi muhabbeti nedir arkadaşlar her hamilelikte bebek daha doğmadan illaki herkeste geliyor mu? Nasıl oluyor? Kesin geliyosa kaçıncı haftada geliyor?
Arslanyavrusu123 Muzlupuding yok bazıları oynuyo ucuyla fln ole az bişi sıvı gelir ama yapmayın bu işlemi bebek emzikten düşebiliyor sakıncalı bi durum göğüsle oynamak süt çıkartmaya çalışmak
_Berna_ Muzlupuding Bende 30 haftadan önce çok çok az geliyodu. 35ve 36da aşırı akmaya başlamıştı. Göğüslerimin ucu da yanıyordu çok. Ama her hamilelikte olur mu bilmiyorum. Şu anda 37′yim ara ara yine oluyor
aysegul8 Muzlupuding Yengemin iki hamileliğinde de sekizinci ayından sonra gelmiş hatta gelmesi iyi bişey sütün olacağını gösterir demişti ama benden gelmedi korkmuştum sütüm olmayacak mı diye 😏 Bebeğim 3 aylık oldu çok şükür. Herkesten gelecek diye bişey yok benden gelmemişti
Tospikannesiiiii Muzlupuding benim ilk de gelmedi şimdi 2 hamileyim gögüs ucu ıslak oluyor henüz 21 haftalığım oysaki
Muzlupuding Arslanyavrusu123 ya peki ayıptır söylemesi cinsel hayatımızla ilgili olarak eşimizdemi hiç uğraşmasın süt getirir belki kurcalaya kurcalaya🙊🙊🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Of hiç bilemediğim şeyler ya😅😅 kusura bakmayın valla
Marblingg Muzlupuding sut degil su gibi bisey oyle bi geliyoki geldigi gibi iz birakip gidiyo yani simdi evdeyim sutyen kullanmiyorum tisort yada elbisemin ucu islaniyo zaten anliyorum geldigini ama islattigi yerdede su lekesi birakiyo yani ne sut ne su degisik bi sivi bu sanirim