DeniziminAnnesi Kızlar adetime 1 gün kalmıştı eczaneden test aldım yaptım iki çizgi çıktı fakat çizginin biri silik ve benimde kasıklarımda hafif ağrı oluyor acaba regl mi olacağım
tazebiranne_hg04 DeniziminAnnesi hamilesin o zaman canım bende ilk gebeliğimi silik çizgi ile öğrendim adet olacak gibi karnım ağrıyordu mutluresim.com dan resim yükle istersen bakalım testine
DeniziminAnnesi Mucizem23 valla canım iki çizgi var ama sanki ben adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var korkuyorum acaba yok mu
busracnr DeniziminAnnesi ben adet günümde yapmıştım bundan silik çıkmıştı kan verdim 56 çıktı şuan 35 haftalık hamileyim 😊 kasık sırt karın ağrısı hepsi vardı ilk bi kaç ay her adet günümde de ağrıdı normal o🥰
vaveylaaa19 DeniziminAnnesi gebeligin başımda o ağrılar hep oluyor. Çok net bir şekilde hamilesiniz tebrik ederim
DeniziminAnnesi GunEsila ayy çok tşk ederim canım daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkularım çok oluyor
DeniziminAnnesi busracnr çok tşk ederim cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğime ferahlık verdin cnm çok saol
Zuzununannesi01 DeniziminAnnesi hayırlı olsun canım hiç korkma kasık ağrısı çok normal dinlen sen bebek yerleşiyordur