eylulmomm @Bsr_5837 Büyümüşte doğuracak zaman büyümüş 2 3 hafta kal tabi sağlıklı olmaları herşeyden önemli 🥰
Obirgebe eylulmomm bende 27 haftadaym bnmde çıkmadı pek anlaşılmıyor inan böylesi daha rahat bende zayf hamile kaldım yani çokta zayf değildimde 60 la kaldm😂 ama kızlarda çok fazla kilo alıp inanılmaz bir karına sahiptim 😂 böylesi çok rahatmış
eylulmomm @Obirgebe Yabi tabi canım rahatligina bakarsak maşallah hamile değil gibiyim ben şahsen rahatım yani ama şöyle insan heves ediyo birazcık büyüsün istiyo 😁 sonuçta geçici diye de kaçıncı gebelik canım
eylulmomm @Obirgebe Masallah Allah bağışlasın sen o yüzden rahatlık olarak goruyosun iki tane yaşamışsin birazda olsa geçmis hevesin 😁
Hoppala eylulmomm benimde hiç yoktu karnım.normal kıyafetler giyiyordum herkes şok oluyordu. Ama son bir ay 35. Haftalarda zorlamaya başlıyor
hulya_6363 eylulmomm göbeğim hem geç büyüyor hemde kendim çok az kilo aldm çok zayıf hamile kaldım beni gören hamile olduğumu anlamaz 27.haftadayim ama asla gören anlamaz :) biraz iri kilo almak isterdim :)
eylulmomm @Hoppala Neyse daha 7 haftam varmış o zaman bende normal kıyafetlerimi giyiyorum olmasın isterdim 😁
hulya_6363 eylulmomm canm 45,46 falandim mide bulantısından da. 43 oldum şimdi daha yeni 50 kg oldum oda zar zor