Ykme1820 Kızlar Avrupa yakasında inanılmaz güzel bir doktorda detayli ultrasona girdin kesinlikle çok ilgili 45 dakika bakıyor cd veriyor tektek gerseyi anlatıyor ve 350tl fiyatı bilginiz olsun
Ayseakbulut Ygmrr İstanbul Bakırköy de uzmanlar tıp merkezi Rıdvan zeybek var o da 350 TL detaylı ultrason çekimi bnde salı günü gideceğim
Ayseakbulut Merveliko çok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar inceleyip bakıyor bebeğin tüm herşeyine sormadan doktor anlatıyor
Ayseakbulut Esenyurt da da şubesi varmış Bn Esenyurt da daha yakınım aslında ama ben sonradan öğrendim uzmanlar tıp merkezi diye fiyat olarak aynı mı bilmiyorum . Ben Bakırköy deki şubesine gitmiştim doktor beyde çok ilgiliydi .
Merveliko Ayseakbulut esenyurt devlet hastanesi karşısında o sube esenler medipole gidiyorum da ben bayramdan sonra yaptirmam gerek 1000 tl fiyat verdiler
[silindi] İstanbul Avrupa yakasındaki en iyi perinatolog Ahmet Gül avrupa kale ofiste kendisi dünya çapında bir doktor ve şimdiye kadar çok ayırt edici tanılar koymuştur bütün kadın doğumcular kendisini tanır şiddetle tavsiye ediyorum.