Çok şükür ben de doğuranlar kervanına katıldım 😂 o kadar heveslenirdim ki hikayelerini yazanlara, hatta en eski hikayeleri dahi okurdum. Gel gelelim kendi hikayeme, 14 haziran da doktor randevusu diye gittiğim hastaneden acile sevk edildim 😂 hamilelik şekerimden dolayı 39. Hafta girmeden doğumu suni sancıyla başlatmak istedi doktor. Neyse beni yolladılar acile, yatışım yapıldı ama nasıl karnım aç, dedim ben bişeyler yiyeyim sonra gelip yatayım 😂 gittim güzelce yedim hatta kola da içtim, gezdim tozdum hastaneye döndüm. Yatışım yapıldı muayeneler edildi açıklık 3 cm zaten nişanımda gelmişti 10 gün öncesinden o zaman acıklığım 2 santimdi. Neyse aldılar beni sancı çekeceğim odaya yatırdılar bekliyorum ki lavman yapılsın, getirdi direk suni sancıyı taktılar. Meğersem artık yasaklanmış 🤷♀️ 6 saat boyunca suni sancıyı 30 dan 200 kadar getirdiler ama tık yok, ne sancı var ne de açılma ilerlemiş. Bu sefer benim tansiyonum ve şekerim düşmeye başladı dedim ölüyorum, doktor direk sezeryan ister misin diye sordu ben zaten dünden hazırım hshsjs bu sefer geldiler sonda taktılar ( kesinlikle acıtan bi işlem değil sadece sızlama oluyo azıcık) aldılar beni ameliyathaneye allahım nasıl korkuyorum 😂 anestezi uzmanı aşama aşama yaptığı herşeyi anlatarak belden uyuşturma işlemini tamamladı, ayaklarımdan sıcaklık başladı belime kadar. Başladılar ameliyata ama hissediyorum diye bağırdım gerçekten ilk kesiği hissettiğimi bilirim 😂 anestezi uzmanı yanındakine ne dedi bilmiyorum ama en son bana başın hafiften dönebilir dedi sonrası yok zaten😂 bi uyandım karnımda çekistirmeler 😂 meğersem dikişler atılıyomuş yani yapıştırıyolarmış😂 işte böyle sonra beni odaya aldılar ama kafa nasıl güzel hayatimin en güzel uykusunu çekmişim 😂 sonra kızımı gördüm, kurban olduğum odaya almışlar babayla buluşmuş annesini beklemiş sürekli ağlamış kucağıma koydukları zaman o an susmasını o an ki hislerimi size tarif edemem… Biraz uzun oldu kusura bakmayın daha çok detaylı anlatırdım da uzatmak istemedim. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..