CansualarArslan Bende yarın gidicem ikili test yaptırmaya 12 haftalığım tam 🙈 bende merak ettim şimdi ben söylemezler diye düşünüyordum 11 hafta da öğrenenler maşallah size 👏🙏
Kardii CansualarArslan benim normalde 8 haziran ama geç döllenme olduğu için 29 haziran oldu normalde 17 18 haftalık olmam lazımdı ama 12 haftalık olduk şükür bugünümüze yinede öğreniriz inşallah
Dilommm Bende perşembe günü gideceğim ikili test icin bitürlü yer yokdu 12. haftam bitiyor 13 e bastigim gün yapılacak test kızlar geç kalmis değilim dimi ozaman belli ederse cinsiyette öğrenebilir sağlıklı olsunda
MinaYusuf Ben gittim göstermedi doktor ne kadar uğraştı bacaklarını açmadı bende çok merak ediyorum ne olucak diye sağ salim olsunda ne olur olsun Hayırlı evlat olsun
Kardii Dilommm ayy bizim bacaklarıyla saklamış orasını yüzünüde yarısını kapatmış göremedi doktor ama erkek gibi konuştu 3 hafta sonra tekrar gidicem 16 haftalıkken bakalım ne çıkıcak 😅
MinaYusuf Kardii hay inşallah bende erkek istiyorum ama kısmette neyse o olmadı bi dahakine inşallah erkek yapıcam