Kızlar buraya dogum hıkayemı yazmak ıcın hep sanırsızlandım ve sankı zaman gecmıyormus gıbıydı.bu bırazda kızımın 41 cı haftaya kadar gelmek ıcın beklemesıydı sanırımı. Bızım dogum surecımız malesef cok zorluylu ama sukur ıkımız ıcınde sımdılık daha ıyı tek skntımız suan ıcın kızımın hala cısını yapamamıs olması onun ıcınde dua edın teyzeleri hamılesınız.ben dogumdayken sızı hep aklımdan gecırdım gercekden Allah hepınıze kolay dogumlar versın saglıkla ınsallah.Gelelım doğum surecıme ben sehır hastanesı takıplıydım arastırdıgıma gorede cok memnun kalınmıs bır hastane ama malesef dogumda benı bu kadar memnun etmedı. 40+2 gıbı nısanım gelmeye basladı eşindede sancılarım gelıyordu bes dk bır ben sureklı acıle gıtmeme ragmen benı suyum gelene kadar agrım sıddetlenene kadar gelme dıye gonderdıler her gıttımde sen yınemı geldın nstmı bıle ben baglıyordum ve benm tansıyonumda hep yuksek cıkıyor onu bıle arastırmadılar. agrım var nısanım sadece bı kerelık degıl ıcımden parcalar dusuyor yatırın benı gunum geldı bebek hareketı az dıyorum yok anlatamıyorum nişanımjda gosterıyorum normal degıl dıye acılmam sadece 1 cm ve nstde malesef yasadıgım agrılarda cıkmadıgı ıcın sureklı eve gonderıyor acıl. Bakdım olcak degıl baska hastaneye gıttım oradada tahlıllerımı bakıldı tansıyonumdan dolayı ama bastan berı oraya takıplı olmadıgım ıcın ve devlet prosedurude 41i beklettıgı ıcın bana kendı hastaneme gıtmemı tavsıye ettıler el mahkum hadı beklıyım dedım eve gıttım durucak gıbı degılım bebegım ıcın endıse ıcındeyım kanamam var. Tekrar hastaneme gıttım bebegım hareket etmıyor benı alın dedım ıyı degılım yalvar yakar mırın kırın ederek yatırdılar yatırıncada benı uyarıyor orada sureklı sıkywt etmeyın sızı bole yatırıyoruz sonra bıze benı cıkarın buradan gıtmek ıstıyorsunuz dıye Ben dedım en azından bebegım takıp edılır dedım .yatısım yapıldıgı gunde sancılarım arttı 8 cm acıklıgım oldueve gonderselerdı heralde orda dogurmamı beklerdıler neyse artık o gece bebegın gelmesınj beklıyoruz yanıma doguma gelen dogurup gıdıyor ben hala sancı cekıyorumm yanımdakıler hır avazda doguruyor bu sekılde 41 haftanın ılk gününe geldım cok sukur dedım cunku prosedur 41 artık ne olursa alınıyordu doktorda dıyor artık ıcınde tutamayız zahmet olcak dedım . Ben sabaha kadar cıglıklarla sancı cekdım kızlar bıldıgınız bagıra bagıra sancı cekdım.doktor nstye bakdı bebek hareketsızlemıs artık kafası kanala skısmıs kakasını yapmıs benım tansıyon tavan olunca vucudumda tıtrıyor afedersınz altıma kacırıyorum ama fark etmıyorum hıc bıse bılıncımnyerınde degıl sadece bebegı soruyorum .gelen doktor elını sokuyor bıseler dıyor bebegın kafasına bakıyor gıden yıne ole. Velhasıl acılen sezeryan dedıler 10 dk ıcınde sezeryana aldılar kostura kostura benım aklımda sadece bebegım var sesı cıkmadı vucudu mosmor mıdesını yıkıyorlar yavrum öğürüyor resmen soruyorum bıse demıyorlar bıraz gectı bebegın rengı yerıne geldı deıler yanıma getırdıler vucudu hep kakalı cok zordu kızlar.aklı olan 41 beklemesın devletınde beklemesıne musade etmesın az kalsn bebegımı kaybedıyordum.bebegımın kafasıda kanala sıkıstıgınıcın ucu yumurta gıbı yamulmustu.neysekı gectı bunlarınyazarken bıle aglıyorum. Allaha sukur Allah bızı bırbırımıze bagısladı.Rabbım sızlere kolay dogumlar versn saglıkla ınsallah kızlar .Cok duanızı aldım Allah razı olsun sızden.Allah hıc kımseye en kotusunu yasatmasın bolesınıde