Gamzegll susam-38 kanama bildiğin adet gibi yoğun kırmızı hatta parça düşer lekelenme de peçeleye sildiğinde kahverengi yada açık pembe olur az miktarlıdır
susam-38 susam-38 Kedilivebebelilili beta hcg 15 haziranda 1339 ,17 haziranda 3000,21 haziranda 16 bin normal mi bu
Kedilivebebelilili susam-38 ben iki kez dış gebelik geçirdim ameliyatlardan önceki değerleri size yazdım birinde böyle birinde böyle diye
Kedilivebebelilili susam-38 keseyi gördükten sonra beta HCG takibi yapmiyorlar kese var ama bebek mi yok sizin post sahibi de degilmissiniz direkt bana soru sorunca post sahibi sandım ben ilk sizi
susam-38 Kedilivebebelilili ultrasondaki doktor 5 hafta ile uyumlu 7 mm çapında yazmış raporda.kadın doğum uzmanımda karından baktı.rahimde dedi fakat yinede beta hcg kontrolü yapalım ultrasondan büyümesini kontrol edelim dedi..
Kedilivebebelilili susam-38 bu durumda ne dış ne kimyasal gebelikten söz edilmez içiniz rahat olsun .
Nurcanben Kedilivebebelilili ya bir şey sorabilir miyim benim iki gün önce beta 73 tü bugün ise beta 216 olmuş dış gebelik ihtimali gitmiş mı oluyor
Kedilivebebelilili Nurcanben dış gebelik ihtimalini keseyi gördükten sonra ancak berteraf edebilirsiniz malesef çünkü benim değerlerimde artış gösteriyordu 🌼