Emirin_Annesi02 Dün hastaneye sızıntı var diye geldim kızlar. Sabaha kadar önce antibiyotik verdiler. 1 saat önce de keseyi patlattılar . Su geldikten sonra sancılanmaya başladım. Hayırlısıyla doğum bugün olur da bana dua edin n’olur 🌸🌸
Emirin_Annesi02 5Yasemin_ Ebrar_65 NeseA Hepinizden Allah razı olsun kızlar. 🤲🏻 🥹Kese patladıktan sonra ne kadar sürer ki açılma ve doğum.
NeseA Emirin_Annesi02 bana suni verdiler kese patladıktan sonra 1 saatte doğum oldu canım. Açılman var mı
Ezgialp Emirin_Annesi02 benim kesemi doktor patlattı bir saat sancı çektim 1 saat içinde de doğurdum toplam 2 saatcik🥰 sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Emirin_Annesi02 Payasadeka 40+1 oldu bugün. Allah razı olsun. Darısı bekleyen bütün annelere olsun sağlıkla 💕
Emirin_Annesi02 Ben doğurdum kızlar , elhamdülillah 🥹🥹🤲🏻🤲🏻 Her şey 2,5 saat sürdü. Ağrı sancı doğum hepsi 🤲🏻💕🌸
NeseA Ozlmbnk canım ben hafif sancıyla gittim hastaneye ebem bana dediki şancı geldi mi söyle keseyi patlatalım doğum çabuk olsun elinde uzun bi tığ gibi birsey vardı şancı anında patlattı keseyi hiç hissetmedim