Deletedmom83940 oluyor mu kızlar çil yok ama sanki vücudumdaki benler artmış gibi az önce hiç ben olmayan bi yerimde ben farkettim 😂
girl_boy_annesi Deletedmom83940 evet inşallah et Benin çıkmaz kızım da koltuk altım da çıkmıştı şimdi göğsüm de kafayı yiyyeveğim
girl_boy_annesi Deletedmom83940 he birde bekarken epilasyon olmuştum hamilelikte hormonlarım o kadar bozulduki verdiğim bütün para çöp oldu yine kılıyım 😂😂
Babymomhappy Deletedmom83940 benimde göğsümde karın çevremde ve kollarimda hep küçük küçük kırmızı izler hemde açık çiller çıktı az az 🙄😅
Deletedmom83940 girl_boy_annesi Allahtan doğumdan sonra gitmek istediğim için lazere yaptırmamıştım bi anlamı kalmayacaktı
girl_boy_annesi Deletedmom83940 bencede ben evlendiğim de adam beni tertemiz görsün diye yaptırdım ama eşim zaten kıl tüy görmeyen biri Allah’tan 😂😂
Deletedmom83940 Bnmv-1 ay bilmiyorum ki eşim evde olmadığı için tv karşısında yapıyorum kahvaltıyı gözüme çarptı bi an bacağımda yoktu daha önce üç tane ben çıkmış
Eylulsmom_02 Deletedmom83940 ben ben ben beeenn benmde artmıs sırtımda alt alta belime kadar inmiş resmen eşim doğrı söyle dövme mi bu diyo 😃 hay kör gözünü kolum ve bacaklarımda bide belimdede çıkmış annem sayma çoğalır diyor
Deletedmom83940 Eylulsmom_02 normalde fazla dikkat etmem böyle şeylere ama bacağımdakileri ilk defa gördüm
Eylulsmom_02 Deletedmom83940 yüzümde çıkmasında nerde çıkarsa çıksın 🤭 kızımdada öyle aslında bi bacağında gördüm baya güzel duruyor dedim 1 2 gün sonra aynı hizzada diğerine geçmiş
Deletedmom83940 Eylulsmom_02 amaan çıksın napalım bebiş sağlıklı olsun da öyle çok takılan birisi değilim ama dikkatimi çekti acaba artıyor mu gebelikte diye sorayım dedim 😂
Deletedmom7373700 Deletedmom83940 uzman bir doktor yaparsa eğer tahmin ediyor. Benimki çok hareketliydi. 12. Haftada test yaparken söyledi doktorum. %70 ihtimal vermişti. Yanılma payıda var ama ben eminim dedi hatta. Cidden de bildi. Çikolata falan ye hareketlensin iyice 😂
Eylulsmom_02 Deletedmom83940 artıyormuş demekki kızımda dikkatimi çekmemişti ama bunda 1 hafta oldu fark edeli