SedanurAydnAta Kızlar 30+5 olduk 32 33 haftamda kıyafetleri yıkamak çantamı hazırlamak istiyorum 💙 dalinin 1200 ml lik deterjan ve yumuşatıcısını almıştım bazı büyük kıyafetler vardı hediye gelen onları yıkadım kaldırdım kokusu çok çoook hoşuma gidiyor 👼🏻 Yine dalin almak istiyorum ama çok pahalı bebek bu her gün makine çalışacak 🤷🏻♀️ Sabununu alıp rendeleyenleri duydum onlar nasıl yapıyor acaba 🤷🏻♀️ Sizin fikirleriniz ne bu konuda 😏
deletedmom351 SedanurAydnAta Roxy dalan ve Baby& me kullanıyorum canım ikisinden de çok memnunum leke çıkarmada da etkili kaka lekesi zor çıkıyor yani onda bile baya etkili
SedanurAydnAta Kbra91 oda yıkayınca çamaşırlarda kalıyormuş diye duydum canım doğru mu yapışıyormuş 🤷🏻♀️
SinemAyaz Roxy ya da dalanın sabun tozunu öneriyorlar en dogalları bunlarmış ya da e Bebek teki baby me markasının sıvı deterjanını
Cerenora Dalinin içinde çok fazla katkı dls falan var. Geçen burda önerildi muhendisinoglu diye bir hesap var orda hepsini incelemişler. Sabun tozlarının bile bazıları zararlı katkılar içeriyor ve makinaya zarar veriyor ve çamaşırda çok fazla kalıntı bırakıyor. Baby and me almayı düşünüyorum incelemelerde en iyi o çıkmış.
SedanurAydnAta Cerenora dalini senelerdir biliyoruz o yüzden güveniyoruz ama ne kadar doğru bilemiyorum canım 🤦🏼♀️
Muhammedamine Bende Rabbim nasip ederse tüm kozmetik alışverişini baby&me den yapıcam hatta bebek bezini bile almayı düşünüyorum ama sleepy de alabilirim . Baby&me hem iyi hemde ucuz 👍