Elifderin34 https://imgyukle.com/i/VavNTc Cinsiyet nedir sizce kızlar herkese teşekkürler şimdiden :)
Elifderin34 benimmdunyamm ayy allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin teşekkür ediyorum 😍 ama ben aşırı kızcıyım
Elifderin34 Deletedmom623737 aayy öyle mi ben hep kız diye bekledim ya kızlara aşırı düşkünüm 😅 tabi ki öncelikle sağlıklısı olsun
Elifderin34 Zuhalsebu teşekkür ederim sağlıklı olsun inşallah ben kız hissettim hep sağlıklısı olsunda 🥰
Elifderin34 Deletedmom_12 teşekkür ederim 🥰 sağlıklısı olsun tabi bir nebze heyecanım azaldı gibi bakalım doktor ne diyecek
Zuhalsebu Elifderin34 Amin sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah benim de bilgim yok bazı fotoğrafları açınca içime hissiyat doğuyor öyle yazıyorum😂 ama annesi daha iyi hisseder tabi ki 🌸💖
Eylulsmom_02 Elifderin34 doktorum kızımda kafasından ve kesesinden yüzde yüz kız demişti nasıl anladını sordumda tarif etmişti şimdi bende bazen bakıyorum allahım gönlünüze göre sağlıklı bi evlat versin size inşallah
Elifderin34 benimmdunyamm allahım hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah ama ne yalan söyleyim hep kız diye bekledim çevremdeki herkes te kızın olacak hissediyorum diyince daha bi umutlandım😅
Elifderin34 girl_boy_annesi teşekkür ediyorum 🌸nasıl anlıyorsunuz bin kere inceledim ama yok kızmı erkek mi anlamıyorum bir türlü 😅
Elifderin34 Benimennembirmelek teşekkür ediyorum 🥰 allah hayırlı evlatlar versin de inşallah hepimize
girl_boy_annesi Elifderin34 oğulumun görüntüsüne benzettim erkek çocukları daha çabuk belirginleşiyor öğrenince yazarsanız çok sevinirim