Kumsal35 1-Philps Avent soothie 2- Philps Avent soothie ayıcıklı olan Sizce ikisinden hangisi daha iyi emziklerin yorumlarınızı bekliyorum alacağım da 2 si arasında kararsiz kaldim...
Kenanizm18 Kumsal35 ayıcıklı olanı aldım ben anne gögüsüne en uygun olanmış. Hatta uyguna almıstım linki atayım size
Kenanizm18 Kumsal35 https://urun.n11.com/emzik-ve-aksesuarlari/philips-avent-soothie-yeni-dogan-ikili-emzik-0-3-ay-scf1940102-P179994424
Dilekahinzen Kumsal35 ben de çok düşündüm ve avent ultra soft aldım. Soothie yi görümcem almıştı pek memnun kalmadı çünkü bebeğin ağzı ne kadar ki koca emziği taşıyamadı ağzından düşürdü durdu. Ayıcık kısmının çok büyük ve ağır olduğunu düşünüyorum
Kumsal35 Dilekahinzen yaa bende kararsizim iste hani ne bileyim alan kişilerin yorumlarını okuyorum direk alıyoruz cok memnunuz falan diyolar da
Dilekahinzen Kumsal35 evet genelde onu öneriyolar direkt. Anne göğsüne en yakın diyolar ama bilemedim bende alcaktım vazgeçtim canım. Bebekler de her emziği kabul etmediği oluyomuş daha çok emzik denicez belki bilemiyorum 😄