ecrin_38 Merhaba Güzel Anneler 28+6 haftalık hamileyim Dün duş alırken göbegi kese yaptım cok kısa olarak göbek deligimiz artık dışarda oldugu icin biraz agrıdı cok bastırmama ragmen normalde bebegim kıpır kıpır ama dünden berri hareketlerinde azalma war hep sagda tekme atmasına ragmen bu sefer solda atıyor tekmeyi acaba normalmi bu haftalarda sizlerde haraket azlığı oldumu yoksa keseylemi alakalıdır.?
annesinin_beybisi ecrin_38 28+3 üm bende de bir kaç gündür hareket azlığı var. normal diye düşündüm dönem dönem olabilir böyle.
sevcanuyumazz ecrin_38 keseyle alakalı olduğunu sanmıyorum canım. Pozisyonu değiştiyse ondan bile hareketlerini daha az hissedersin. Benimki baş aşağı dönmüş sırtını da döndüğü için hareketleri daha az gibi geliyor ve acıtmıyor 🙂 dün kontrol de öğrendim bunu da
turkeri-canan ecrin_38 Korkulacak birşey yok merak etmeyin aynı hafta aynı günüz bu hafta doktor kontrolumde doktorum kontrol artık sende dedi genel olarak gun icinde 4 saatte bir hareket olmazsa beni ara dedi sizde oyle yapin bence cunku zaman daraldıkça bebeğinde alanı daralıyor artık
Ruveyda_baskapan ecrin_38 28. Haftanın huyundan mı suyundan mı bilmem ama en çok gösterdiği şikayet hareket azlığı , öyle keseledim bişey mi oldu karnıma bastırdım sıkıştı mı gibi şeyler söz konusu değil. Bebek amniyon sıvısı içerçisinde gayet korunaklı korkma
ecrin_38 annesinin_beybisi Bazen yeri kısıtlanıyor diyorlar ondanda kaynaklanıyor galiba teşekür ederim canm cewabım icin 😍
sunset_momy Aynı haftadayız ben hunharca keseliyorum korkma 😂 ultrasyonda bakarken jel gibi bir şey sürüyorlar ya ne kadar orda peçeleyelim silsek de kendimi yapış yapış hissediyorum eve gelince hemen duş alıp keseliyorum göbek deliğimii felan hareketin onla alakalı olduğunu sanmıorum çünkü benim bıdık da bazen çok hareketsiz
ecrin_38 sunset_momy bende Korktum Sürekli kıpır kıpır olup keseden sonra böyle olunca çok şükür bari cewabın icin teşekür ederim canm 🥰
ecrin_38 sevcanuyumazz Benimki Normalde Baş aşagıymış ama dedigin gibi belki sırtını döndü bende pazartesi gidecem kontrole bakalım pozisyonu nasıl degişmiş teşekür ederim canm 🥰
ecrin_38 Ruveyda_baskapan İlk gebelik olunca tecrübesizim ondan galiba insan hissedemeyince tedirgin oluyor evet bu haftalarda cogunda warmış bu şikayet cewabın icin sagol🥰
turkeri-canan ecrin_38 Hayır onu söylemedi sadece 4 saate bir hareket etmezse beni ara dedi surekli kontrol altinda tut artik dedi
Xxz ecrin_38 hareket ediyor sonuçta azlığı çokluğu birşey olmaz sorun etme bende bugün 29. Haftamdayim aynıyız normal
Seross10 ecrin_38 30 a kadar normal demişti doktorum ama 30dan sonra günde 10 hareket saymalısın demişti. Tatlı birşeyler yiyip solunuza yatın dinlenin
Glshkyk ecrin_38 bende 30+3 haftalık gebeyim benimde o haftalarda hareketsizlik olmuştu Bi anı Bi anını tutmuyor derler masallah suan çok hareketli artık ,korkmayın dinlenin çok yormayın kendinizi solunuza yatın, tatlı yiyin bol su için.