Ayseaksimsek Kızlarr 40. Haftamıza girdik bugün ve benim kız gelmek istemiyor 🥴 normal doğum istiyorum ama ne gelen var ne giden. Dün kontrolüm vardı nst girdik önce sancı falan yok doktorum da 41. Haftadan daha fazla bekleyemem gelmezse sezeryanla alırım dedi. Yani haftaya Cuma’ya kadar gelmezse kesin sezeryan olacağım. Normal doğum olsun diye hergün 10 bin adıma yakın yürüyorum. 3. Katta oturuyorum Asansör hiç kullanmıyorum hep merdivenden inip çıkıyorum. Eve geliyorum hiç yerimde durmuyorum sürekli bişeyler yapıyorum yAni çok hareketliyim. Çatı muayenesi yaptı normal doğum için müsait çatım. Ama hiç açılmam da yok Cuma’ya kadar vaktim var sizce neler yapmalıyım kızlar. Lütfen bilgisi olan yazabilir mi. Bu arada Adana’da oturuyorum Güzelyalı hastanesinde olacak doğumum. Doktorum esmen hanım
nuhunannesi42 Ayseaksimsek bende 39+4 🥺sanırım bu gidişle banada sezeryan yolu görünüyor gibi hiç bir belirti yok rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah sağlıkli bı sekilde kavusalimda yavrularımiza♥️🤲
Sfyb Ayseaksimsek canım benimde öyle bende 39+3deyim hiç bir belirti yok bu hfta doktor kontrolünde bebek kanalın önünde bekliyor ama kasılma olmadığı için kendini çıkaramıyor dedi yürüyüş hurma merdiven herşeyi yaptım ama yok geleceği , kilosuda biraz önde o yüzden p tesi sabah sezeryana alacak sende dikkat et bazı doktorlar 41e kadar bekletiyor ama bebeği riske atıyor kaka yemesi oksijensiz kalması oluyor Allah korusun
smg95 Ayseaksimsek canım bende 41+3te doğurmuştum, belirti olmasa da bir gün içinde olabiliyor herşey bende öyle oldu, sürekli ayakta vakit geçirmeye çalış ben doğum sancım geldiği gün domates kavanozluyordum kış için 😄😄 yer silme gibi şeylerde çok öneriyorlar çömelme falan olduğu için
Gizemsgumgum Ayseaksimsek bitki çayı öneriyorlar, ilişkiye girmek açıklık yapıyormuş, yer silme çömelme squat gibi hareketlere yönel canım
Ayseaksimsek Kusura bakmayın kızlar biraz uzun oldu. Çünkü çok istiyorum normal doğum yapmayı ilk gebeliğim. Yapanlar nasıl yapıyor🤣 Bebeğimin de keyfi yerinde hiç gelesi yok sevmiş orayı 🤣
selmabttl3 Valla bacım herşeyide yapmışsın yürüyüş hareket hurma ye bari işe yarıyor diyorlar Nasip Allah yol verecekde gelecek oda napsın
Ayseaksimsek selmabttl3 Hurmayı da yedim ama çok yiyemedim çünkü dişlerim mahvetti zaten sorunlular elimden geldiğince yiyorum
Ayseaksimsek nuhunannesi42 Amin canım inşallah hayırlısı. Neyse o olsun diyorum hep. Ama senin zamanın daha var 41 e kadar yolu var
Ayseaksimsek Sfyb Ay Allah korusun bende ondan korkuyorum doktorum da daha fazla bekleyemem zaten dedi o yüzden üstelemedim bende kabullendim artık sezeryanı Sonrası korkutuyor beni ya iyileşme süreci falan
Ayseaksimsek smg95 İnanır mısın sürekli ayaktayım hiç boş durmuyorum dün bütün evi çömeldim ellerimle tek tek sildim bacağımı falan açıyorum geriyorum bikaç defa squat yaptım ama mahvetti o beni bacaklarımı hissetmiyorum 🤣
Esraasamet Aynı durumdayız maalesef benim kızda da sıfır belirti.Bana da normal doğum denildi beklemekten bunaldım ,ne zaman doğum ,niye gelmiyor sorularından ayrıca bunaldım ;(
Ayseaksimsek Esraasamet Ah evet aynı sorun bende de var bide hergün soruyorlar. Görüyorsunuz yAni doğurmuş gibi mi duruyorum diyesim var
Ayseaksimsek Gizemsgumgum Evet ilişki konusunda hem fikirim bende onu da deniyorum valla korka korka. Hangi bitki çayları peki benim bildiğim bitek adaçayı var
smg95 Ayseaksimsek MaşaAllah size 😄 bence ümidinizi yitirmeyin konuşun bebeğinizle doğmasıyla gelmesiyle ilgili çağırın onu 😊🌺
Buser54 Bizde bugün 41e girdik hanımefendi gelmek şöyle dursun pozisyonunu değiştirmiş bu konumda normal doğum başlamazmış pazartesi tekrar gideceğim eğer pozisyon uygunsa rahim ağzına sancı başlatan bi ilaç uygularım normal doğacaksa doğum başlar olmadı sezaryen yaparız dedi doktorum
Ayseaksimsek Buser54 Aaa 😒 neyse üzme kendini herşey olacağına varır ben hep öyle teselli ediyorum kendimi. Kendileri nasıl gelmek isterse bizde onu yaparız napalım Bu arada açılman olmadan mı rahim ağzına sancı başlatan bi ilaç uygularım dedi doktorun Benim doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedi
Lina-Nehir Merhaba canim ayni durumdayiz bugün Bende 40+2 oldum oglumun Hic gelesi Yok senin dedigin gibi yapmadigim sey kalmadi. Kizimda sezeryan olmustum bunda normal istemistim ama galiba olmayacak cumaya gelmesse cuma sabahi 8de sezeryan olacagim. Doktorum suni sanci veremeyecegi Cünki ilk bebegim sezeryan oldugu icin Rahim yirtilma riski cok yüksek oldugunu söyledi. Ya kendiliginden gelicek ya cuma Sezeryan olucam 😔Rabbim hepimizi bi an önce kurtarsin.
Ayseaksimsek Lina-Nehir Amin canım inşallah. Allah yardımcın olsun. Olmuyorsa olmuyordur ya yapacak bişey yok artık Hangi hastane de olacak doğumun
Hilalhayrettin25 Bende de aynı sıkıntı salı günü 40 olacak ama hiç bir belirti yok.. herkesin hadi doğur demesi de Ayreten bunaltiyor beni. Hayırlısını sağlıklısıni Rabb’im nasip etsin
Ayseaksimsek Hilalhayrettin25 Eğer hamileliğinizde sıkıntı yoksa ilişki deneyin sizde Doktorunuza danışarak bitki çayları deneyin Ben henüz bitki çayını denemedim ama bugün başlayacağım
Kalbim_00 Ayseaksimsek bende de ilk gebelik 36+6 dayım bende haftaya sezeryan normal doğumdan korktuğum için birde çok yürüyüş vs yapmadım açıkçası şu zamana kadar da hiç zorlanmadım hamilelik konusundan önemli olan çocuklarımızın sağlığı aslında inşalkah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🏻