rizelianne Hamiş annelerim devlet ve özeldeki ultrasonda bebek kilosu 300 gr farklı çıktı. Devlette 31 haftaya uyumlu özelde ise 29 haftaya. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu? Ne yaptınız başka bir doktor görmeli mi?
Habus rizelianne cihazlar arasında fark olabiliyor. Cihazın kalitesi, ölçüm değeri vs. Ama hangisi daha doğru bilemiyorum
prenseslerblogg rizelianne canım cihazın yeni veya eski olmasından kaynaklı ben de ilk gittiğimde bana eksik söylemişlerdi sonra özele geçtim 1 hafta önde söylediler
Bet7408 rizelianne rizede mi özele gidiyorsunuz acaba ben devlete gitmiştim 30+6 da 1729 çıkmıştı 32+0 da şar özeli gittim 1769 çıkmıştı doktora dedim gelişmemiş mi cihazlar arası fark oluyor demişti rizedeysen Beril Gürlek var kliniği çok içi cihazları da bi ona git istersen muayene ücreti biraz pahalı sadece
rizelianne Habus özeldeki doktorum kilo almamış ciğer geliştirici yapmamız lazım dedi. Ama devlette bir sıkıntı yok diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum 😢
rizelianne prenseslerblogg ciğer geliştirici muhabbeti var ya ondan tedirgin oldum. Bir şey yoksa boşuna iğneyi olmuş olcam. Başka doktora da gözükeyim o zaman.