Adana0001 Perşembe iğne vuruldum iki yumurta gelişmişti dün birliktelik oldu sabaha kadar hiç kalkmadım ayaklarımk kaldırdım var mı benim gibi bekleyen heyecan verici 🌸
Ayisigi45 Adana0001 persembe gece 11 de catlatma vuruldum simdi de asilama ya geldim rabbim isteyene nasip eder imsallah
Adana0001 Sulekaraca inşallah canım benim yumurtlama.olan tarafımda bir dolgunluk var inşallah olur sağlıklı bir şekilde 🤲🏻 senin kad yumurta vardı kuzum ❣️
Ryhn_1234 Bende Çarşamba gün vuruldum iğneyi bugün 4. Gün çok heyecanlıyım hepimizin sonuçları olumlu olur inşallah 🙏🤗
Ozlemm016 Bende perşembe vuruldum bi belirtim yoktu bu gün alt karnımda kasıklarımda ağrı var çatlama mı oldu noldu anlamadım inşallah tutar 🤲🏻
Mucizemibekliyorum_ Adana0001 dört yumurta vardı bende anlam veremedim önce iki vuruldum sonra kontrolde tam çatlamamış yumurtaların çok dirençli dedi iki tane daha verdi bugün tekrar kontrol edecek
Ryhn_1234 Kızlar benim 14. Gün normal kaset testi pozitif çıktı rengi çok koyuydu kan testi verdim 48 beta HCG çıktı bu değer düşebilir mi düşen oldu mu ki iğne etkisidir diye korkuyorum insallh sağlıklıdır yükselir Beta HCG