Dilaraalin Su azlığından 34 haftalık iken acil doğuma alındım. Bebegimin gelişimi durmuştu eğer ki bi gün geç gitseymisim ölebilirmis. Şuan küvez de bugün üçüncü günü solunum sıkıntısı var entube durumda. Lütfen dualarınızda kızıma da yer verin.
BoyGirlAnnesi Dilaraalin Rabbim size sabır bebeğinize de acil şifalar versin tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲
Aysekalkan Ben en küçüğü m öle olmusdu cok çok şükür gecdi şimdi gülüp geciyoru, bize ne cektirmiatin diyoz inşallah sende o günleri görü eşin bacım
Edaeren Aysekalkan çok geçmiş olsun peki ne kadar kaldı kuvezde bize net bişey demiyolar böyle beklemek çok zor😔
Mavidunyamm Dilaraalin İnşallah sağ salim evine döner bebisin 🤲 haftası çok güzel canım içini ferah tut 🥰
Dilaraalin Mavidunyamm haftası çok güzel gelişimi biraz yavaştı sadece inşallah beraber evimize döneceğiz 🤲
Mrysmg Dilaraalin Allah yardımcın olsun canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun korkma melekler korur onu başka problemi de yoksa bu zamanları atlatır sen strese girme annesi sütüne sana ihtiyacı var 🌸
Ummu_osman Dilaraalin Allah Azze ve celle minik bedenine afiyet versin. Üzülme inşeallah 35. Haftada ciğer gelişimi neredeyse gelişmiş sayılıyor. Bak en azından bebeğin hayatta yaşıyor geçecek bu günler sabret inşeallah canım. Rabbim yardımcın olsun sana bol bol sabır versin bebeğine de şifa. 💞🤲