Gamzeates Uff kızlar yks gireceğim cok heyecan bastı beni giren tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum ❤️
Arzu21 Gamzeates herkese başarılar☺️Bende gireceğim sınava 14 haftalık hamişim ve migrenim tuttu napacağımı bilmiyorum🙁
annesinin_beybisi Gamzeates ayy ne güzel keske esim izin verse de ben de girsem defter kokusunu özledim 😸
Selothatun Allah zihin açıklığı versin inşallah🤲🏻 Başarılar diliyorum. Paragrafları çok dikkatli okuyun😇
Feyzarda 2univ. Bitti. Şükür biz atlattık o anları. Bugün ve yarın benimde yegenim girecek. Bende çok heyecanlıyım şu an ve yanında olamıyorum yavrumun. Allah hepinizin yardımcısı olsun . Başarılar diliyorum.
Gamzeates Feyzarda amiiin teşekkür ediyoruz 😇 hissedicektir yeğeniniz yanın da oldugunuzu eminim inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey ❤️❤️
Selothatun Gamzeates Tebrik ederim sizi şimdiden. Ben 34.haftamdayım sabit biryerde saatlerce oturabileceğimi sanmıyorum🤦🏻♀️
Gamzeates Selothatun teşekkür ediyorum ben de yarın 34 hafta oluyorum 🙈 evet sabit kalamıyorum maalesef baskı yapıyor :(
Aysycl Bende şimdi yoksun sınav gozetmeniyim göreve gidiyorum 8 buçuk aylık bir hamile öğretmen olarak başarılar dilerim herkese
Gamzeates Rav-Ebu evet zordu matematik söylemiyorum bile herkesin hakkında hayırlısı olsunn inşallah 😇