Ksmmett Kızlar 8+7 hamileyim asla yemek yiyemiyorum 57 kilodan 49 a düştüm mide hapları da fayda etmiyor ne zaman geçer bulantı
Night Ksmmett valla canım herkesin farklı benim 2. Ayda başladı 4. Ayın sonunda azaldı 5. Ayda anca bitti şimdi 7.ayım bitcek maşallah iştahım çok yerinde bulantı hiç yok sadece bazı kokular midemi bulandırıyor
annenur Ksmmett ben 32 um hala bitmedi kesin biter diyemiyorum bana 3,4 ay dediler ama 8 ayligiz hala devam
hayirlisi06 İlk kizimda 12 de azaldı 14 de tamamen bitti işe girdim çalıştım herşey güzeldi. Bu ikinci kızım 25 olcam hala bulanıyor tabiki eskisi gibi değil ama arada bir geliyor ilk gebeliği mumla arar oldum
moonstone Haftadan sonra yavaş yavaş geçmişti benim, ama bazılarının da 9 ay sürebiliyor bünyeden bünyeye farkediyor sanırım
MerveEbru Ksmmett hamileliğin ilk aylarında kilo almak yerine kilo vermiştim 3 4 kilo vermiştim ama şuan 29. Haftaya girmek üzereyiz ve 12 kilo almışım sıkma canını tatlım iştahın açılıyo mide bulantın vs geçince ❤️
Zey-neppp Ksmmett canım hangi ilacı kullanıyorsun ve nasıl kullanıyorsun ? Bende aynı durumdaydım. Doktorun verdiği ilaç fayda etti şükür
Ebru3 Ksmmett bende öyleydim canım. Yemek videosu görmeye bile dayanamıyordum. kişiden kişiye fark var ben 5 ay çektim o bulantıyı. Tuzlu şeyler ye ceviz falan tüket kabak çekirdeği de iyi geliyor. He birde hafif limonlu su iç Allah yardımcın olsun çok zor.