Ucsuzmasal1 İlk bebeğimi nisan ayında kalbi durduğu için kaybettik hala çok üzülüyorum 3.ayımızda tekrar denemeyi düşünüyoruz siz ne zaman hamile kaldınız ?
Eylulsmom_02 Ucsuzmasal1 kızımdan önce ekimde öğrendim gün düşük kürtaj oldum ekimin sonunda adet gördüm kasımın ortasında hamile oldumu öğrenmiştim bana hep düşüğün bi bacağı içerdedir adet ol hemen başla dedi eşimin tarafı hemen kalmıstım o zaman
Havanur72 Ucsuzmasal1 ben 3 ay snra denemeye basladın tam 11 ay snra hamile kaldım rabbim hayırlı kapılar acsın inşallah
_gmzenur_ Ucsuzmasal1 Kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım canım. Reglimin düzene girmesi 5 ayı buldu. Reglim düzene girdiğinde yumurtlamaya başladım sonrasında 3. denemede hamile kaldım.
Busra_05 Ucsuzmasal1 ben Mart ayında kürtaj oldum doktorum bir adet gör ondan sonra tekrar deneyin dedi bizde öyle yaptık ikinci ay da Mayıs ayında hamile kaldım canım
ddlra Şubat ayında dusuge bağlı kurtaj oldum. 3 ay yasaktı bu ay korunmadim cuma adet günüm bekliyorum hayırlısıyla
Ozgeseker Ben hiç korunmadim canım lohusa kanamam 40 gün sürdü o bittikten sonra hemen denedik ve 3. Ayımda hamile kaldim. Doktorunuz korunmaniz için bir zaman verdi mi peki
Ucsuzmasal1 Ozgeseker Bana 6 ay dediler şuan 3 ay oldu ama olmama ihtimaline karşı denemek istiyorum çünkü ilk hamileligimde 6 ay sürmüştü hamile kalmam
Sebolele Ucsuzmasal1 canım bende nisanda kürtaj oldum maalesef benim doktorum bir ay korunmamı önerdi mayısta adetim bitince denedik çok şükür şimdi 5 haftalık hamileyim 🙏🏻 İnş seninde öyle olur 3 ayı doktor mu önerdi kürtaj kaç haftalıkken oldun
Ucsuzmasal1 Sebolele Doktor 6 ay önerdi bana bu arada çok sevindim inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız
Rmysa0308 Ucsuzmasal1 eylul ayında kürtaj oldum Mart’ta tekrar hamile kaldım 🙏 adet düzensizliğim oldu ben onun düzelmesini bekledim