Grenpeopl Kızlar gün geçtikçe zaman daralıyor kavuşmamıza cok az kaldı insallah sağlıkla süreci atlatır kavuşuruz hepimiz 🤲 Siz de durumlar nasıl hazırlıklar tamam mı zorlanıyor musunuz nasılsınız ☺️☺️
Gorkeminannesi Grenpeopl 33+2🙋🏻♀️ halsizlik ve yorgunluk hali olmasa bi şekilde gidiyo da 😌 bu haftadan sonra eşyaları yıkamaya baslicam 😇
Gzmmtrkmn Grenpeopl 33+5 oldum bende. Herşeyim hazır çok şükür 🙏 hastane çantasına birkaç ekleyeceğim şeyler var onun dışında tamamız.
Grenpeopl Gorkeminannesi halsizlik bende de hat safhada bide sıcaklar iyice zorluyor Allahtan ütüleme yıkama işlemlerini yapmışım bi kaç hafta önce ☺️
muazzez_celik Asdfggff merhaba bende 32+2 yim bebeğim 1895 gram sizinki kaç acaba 15 günde 200 gram almış norrmalmi biraz endişeliyim
Gorkeminannesi Grenpeopl bende bu hep vardi yaa basindan beri dort bes Ay surekli yattim diyebilirim elim kolum kalkmiyodu hic🤦🏻♀️
Gzmmtrkmn Grenpeopl evet canım. Ama çok zorlanmaya başladım artık nefes bile alamıyorum resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Grenpeopl Gzmmtrkmn aynen beni de en cok nefes zorluyor ya bide havalarda sıcak Allah yardımcımız olsun🤲
Grenpeopl muazzez_celik sizin yine iyimiş bize 32+1 de 1600 gr dedi bu hafta tekrar gidicez kilo alımı ne durumda diye cok zayıf demişti dr 🥺
Asdfggff muazzez_celik benimde 31. Haftada 1800 gr olmuştu doktor gayet normal dedi endişelenmeyin internette de normal yazıyor araştırmıştım ama 15 günde 200 gr almasını doktora sordunuz mu
muazzez_celik Grenpeopl yaaa ins iyi almıştır 2000 gr üstü olması gerekiyor demişlerdi bana Dr kız bebek olduğu icin çok kilolu doğmaz dedi de yine insan endişeleniyor