Moonlovers Bize de fikir olsun. Sonuç öğreneceğim 4 gün sonra nasıl söylesem diye düşünüp duruyorum :)
Tanemveannesi_ Moonlovers ben öğrendiğim dk gittim söyledim hiç böyle şeyleri içimde tutamam birine hediye aldıysan hemen vermem gerek 😂😂 teste gördüğüm dk önce kaynanamın yanına gittim ağlaya ağlaya sonra üst kata eşimin yanına çıktım oda ben biliyordum zaten dedi o kadar eminmos kendisinden 😂😂😂 kan vermeye gittik büfeden oyuncak almış pembe kızım olucak benim dedi ve son 10 gün kızıma kavusmama 🥲 zaman akıp gidiyor 🧡
Sleepless_Mother Moonlovers valla bizim öyle supriz falan değildi yani nasıl dim bizim 7 sene sonra oldu çok istiyirduk tam umudu kesmisken karın ağrısıyla acile gittim eşim geldi noldu dedi elini karnıma koyup hamileyim dedim ikimizde aglamjstik sadece anlatmak istedim 😊
Tospikannesiiiii Moonlovers sevgililer gününde küçük Bi kutu yaptım test falan içinde oglum a verdim daha yeni yürüyordu ozaman götürdü verdi babasına çok duygılanmıştm oğluma hamileyken de dogum gününde kutu yapıp vermiştim
Benimennembirmelek Valla Bizim ilk bebeğimiz olduğu için çok istiyoduk test yaparken yanımdaydı 😂o diyodu ztn boşuna Teste para vermiyor sen hamilesin diye çıktı şuan 4.5aylığız kızımla 🥰
mrs_atalay İşten eve gelmesini bekledim. Testi küçük bi kutuya koyup sana hediye aldım dedim. Telefonu da gizledim bi yere videoya çektim o anları ☺️
Eldgrn mrs_atalay ya çok güzel olmuş bende küçük bir kutuya patik ve emzik koydum belki testi de koyarım bilmiyorum Allah nasip ederse bu pazar soylicem babalar günü hediyesi
Merveclnk mrs_atalay benim video aklıma hiç gelmedi ay ne aptalım evet bi yere koyup çekebilirdim tüh :/
Edau9 Sleepless_Mother Nasıl sevindim sizin adınıza okurken gözlerim doldu rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin💜💜💜💜💜
Bulucb1709 Normalde her akşam kahve içerdik kahve tabağına postitle baba oluyorsun :) yazılı kâğıt koydum 🤣😅 tam o sira video izliyordu bardağı koymak için bakınca gördü şok oldu aglastik sarıldım sevindik şükür namazı kıldık 🙈
bebetonunannesi16 Ben acile gittim karnım ağrıyo dedim sırf kan testi yapsınlar diye sonra hamile olduğumu öğrendim kasıklarım ağrıyodu ama acillikte değildim randevuda bulamıyodum mecbur acike gittim baktılar hamileydim okadar heycanlandım ki çok istiyodum zaten eşinde kapıda bekliyodu hastanenin bahçesinde çıkıp direk içimde bebek var dedim o şokla ve hem ağlıyorum o an sarıldık falan çok güzeldi 🥰👶🏻oğlumuzı bekliyoruz son 3.5ayım falan kaldı ❣️ rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın aminn 💞
zamaneannesi80 Moonlovers ben yemek masası kurup bebişimede servis açıp biberon emzik koymayı düşünüyordum eşim için yada bi cafe de sipariş verince emzik getirmelerini söyleyecektim ki tüp bebek olduğu için süpriz bize oldu 🤣
Askiletotomsu Moonlovers eşime surprizlerle Yılbaşı hediyesini verirken Ailemi görüntülü arayarak tek tek
Smye57 Moonlovers eşimi uyandırıp sabah namazında ben hamleyim baba oluyorsun dedim çok sabırsızım süprüz yapamadım annemlere de hamileyimmmmmmm diye 😀😀
freeconmom Moonlovers benim herkes uzakta ekran videosu aldım görüntülü aradım bı anda ultrason fotogafini gösterdim güzel şeyler çıktı ortaya ama ekran videosunda ses olmuyo problem olursa başka biri çekse de olur
Melisakrtl Moonlovers esim uyuyodu bende isten gelmistim test aldim o zamanlar gececiydim sabah 9da eve geldm testi yaptm pozitif cikti gittim esime kalk ben hamileyim dedim inanmadi 1 saat surdu inanmasi ayni gun kayinvalidemi aradm soyledm o zaman daha 4 haftalik hamileydim 🤣🤣 biraz hizli davrandim cinsiyetini ogrendigimde esim isteyken kutu hazirladim klasik surpriz yani :))
angela4 Eşim görevden döndüğü sabah hazırladığım kalpli kutuyu uzattım ve sevgililer günü hediyeni önce vermek istedim dedim alışkın olduğu için ansızın sürprizlerime o anda bişey anlamadı tabiki açtı içerisinde gebelik testi ve babasının minik aşkı yazılı zıbın vardı hem şok oldu hem duygulandı hayatımda aldığım en güzel hediye dedi aynı şekilde bende duygulandım ve zıbını o sevinçle oturma odamızın kapısına bantladı bende hiç dokunmadım öylece duruyor baktıkça o ana gidiyorum🥰o gün merakla bebeğimizi ultrasonda görmeye gittik ve ailelerimize gelince ailelerimiz uzakta olduğu için görüntülü aramaya hem eşimin hem benim ailemi bağladık ve ultrason resmini gösterdik daha o dakika herkeste tatlı bir telaş başladı çok güzel bir his Rabbim isteyen herkese nasip etsin.🥰🤲🏼
Caglaa94 Yılbaşı gecesi tüm aile yeni yıl yemeği yedikten sonra yapmıştım ben de sürprizimi. Hediyeleşme faslında eşime içinde “patik, zıbın, testin” olduğu bir kutu hazırlamıştım. Kutu açıldığında zaten herkes heyecandan ağlamaya başlamıştı.. 🥹
Dclsncktr Esime dayanamadim ilk ogrendigim anda bi heyecanla soyledim ama ailelere soylerken hepsini davet ettim ama hicbisey caktirmadan:) minik kalpli kutular alip icine 1 tane bebek patigi 1 tane emzik bide cikolata koydum kahve yapip yanina tatli diye verdim açınca şok oldular :)