SeherMertcanMehmed Selam kızlar benimle aynı haftada hamiiş olanlar nasıl gidiyor ? Hafif sancılar başladımı benim bazen bıçak saplanır gibi oluyor normalmidir aceba ? Ben 6 cı haftamdan beri yüksek tansiyon riskim olduğu için kan sıvıtıcı içiyordum ve 34 cü haftama girince bırakmamı istedi doktorum 2 gündür içmiyorum inşallah bi sorun çıkmaz. Böyle durumda olup da erken doğum yapan varmı ?
OzgeOksuz90 Çatı ağrım çok fazla ve kollarım çok kötü geceleri yatırmıyor beni, sabahları ise ağrışı ve şiş kalkıyorum..
PnarSazakBulut Bizde 34 haftalık olduk bugün kilomuz 2200 kg Mış bana çok az geldi doktorumuz ısrarla normal dedi bu hafta artık çantamızı hazırlıycam nefes darlığı uykusuzluk bide ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyo🤦♀️
SeherMertcanMehmed PnarSazakBulut bize 33+1 haftalıkken gittiğimde 1600 gran dedi doktorum biraz zayıf demişti inşallah şimdi biraz almıştır kızım bakalım haftaya pazartesi kontrolümüz var yine 😊
SeherMertcanMehmed Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin inşallah kızlar. Çatılarımdada ağrılarım oluyor sabah yataktan zor kalkıyorum ama napalım sayılı günler geçicek inşallah bunlar tatlı ağrılarr 😊