Ozgednc Dün geceden beri bel ve kasık ağrım var alttan ve ultrasonla muayene ettiklerinde 2cm açıklık ve rahim kısalmış dediler ikiz gebeyim erken doğum riskin var denildi ciğer geliştirici vuruldu nstde sancım çıktı dua edin lütfen bişi olmasın bebeklerime
hifasmother Ozgednc tam olarak nasıl bir şikayetle hastaneye gittiniz. Bende de rahim ağzı kısalması var ve bugün sabahtan beri geçmeyen sancılarım var 24 haftalık hamileyim korkuyorum açıkçası
Aylin_16 Ozgednc geçmiş olsun canım serklaj falan atılabiliyor mu doktor ne diyor Allah bağışlasın yavrularını
Serapcemre Ozgednc inş bir şey olmaz 😏Allah yardmcın olsun bn de 31haftalık 930grm doğurdm sizin korkunuzu cok iyi anlıyorm cok üzüldm ama sancıyı durdururlar ben gittmgmde 5cm acılmış o yüzden durdurulmadı malesef umarm sizinki durur
Ozgednc hifasmother belim de geçmeyen ağrı vardı bide kasıklarımda. Karnimda sertlesiyodu ben bunu iyi bişi saniyodum değilmiş kasilmaymis megersem o
bebetonunannesi16 hifasmother rahim ağzı kısalıpını nasıl anladınoz doktor mu söyledi ultrasonla mı bakıyolar kısalık olup olmadığna ben nerden öğrencem bunu bilgi verir misiniz rica etsem
Aylin_16 Ozgednc inşallah bi sıkıntı olmadan taburcu olursun bi sor istersen atılabiliyorsa iyi olur sizin için bi de bundan sonra dikkat etmen lazım bol bol istirahat çok haraket etmemen lazım canım
Hanife47 Ozgednc rabbim evlatlarımızı size bağışlasın acısını göstermesin kucağınızı boş bırakmasın onları size sağlıklı bir şekilde bağışlasın aminn
Ozgednc Hanife47 aminnnn çok zorluklarla hamile kaldım yavrularını kaybetmek istemiyorum dogarlarsa yaşamaz dedi hemşire😔😔
Ozgednc Serapcemre sancı durdurmak icin ilaç veriyolar idrar yolu enfeksiyonu da çıktı bilmiyorum çok korkuyorum alllah kimseye yaşatmasın sizede geçmiş olsun
tupbebekannesi123 Ozgednc inşallah her şey yoluna girer taburcu olursunuz arkadaşımın da 29. Haftada oldu durdular şimdi 33 haftalık bir de en son ne zaman kontrole gitmiştiniz erken doğum riskinden söz etmiş miydi dr
Ozgednc tupbebekannesi123 en son 22.haftada gitmiştim öle birşey söylenmedi ilk defa alttan muayene oldum
Serapcemre tupbebekannesi123 arkadaşın ıdrar yolu enfeksıyonu varmış ondan dogumu tetiklemiş benm de öyle oldu cnku.(
Ozgednc Serapcemre antibiyotik başladılar şimdi gecermi acaba. Peki siizn bebek nasıl kaldimi kuvezde
Serapcemre Ozgednc kaç kılolar canm sen hemşireye bakma yan kuvezdeki kız 27haftalık1270gram dogurdu 41gün oldu hala kuvezde 1730oldu maşallah büyüdüler bile ciğer geliştirici de yemişsin korkma Allahın ıznıyle
Ysmn5836 Ozgednc sacmalamasinlar 24 hafta doğan bebek bile yaşadı yicegi ekmek varsa yaşar canim Allah bilir onu hemsirelerde artık kendini asiyor
Kubra_miray_szr Ozgednc bende 26 haftadayım hoc alttan bakmadı bana doktorum acaba nasıl anlarım öyle durumu bugün kontrole gittim iyidi bebek
Ozgednc Kubra_miray_szr beni bugün ambulansla şehir Hastanesi’ne getirdiler normalde özele gidiyodum. Burda baktılar bende bilmiyorum doktorumu aradım keşke buraya gelseydin dedi ama ambulans özele goturmedigini söyledi
Serapcemre Ozgednc canm antibiyotik bŞlandıysa inş acılman durursa sıkma canını antibiyotikle düzelir olacagı varsa olucak zaten ama bütün tedbirler alınmış ıdrar yolu enfeksıyonu acılmanı cogaltmazsa dogurmazsn serklajı sor doktoruna benm bebiş 41gün oldu canm kılo almasını bekliyoruz 1370grm şu an