Tubisss-im kumralface35 adet günü akşama kadar bekledim ve adet olmayınca test yaptım sonuç pozitif☺️
Simge-_-1 kumralface35 adetime 1 2 gün kala öğrenmiştim regl belirtisi mi hamilelik mi diye düşüneceğime yapayım dedim şimdi 12+5 deyiz 🙏
Ada_ada Ben reglden 5 gün önce yaptığımda çok net çıkmıştı, hayatımın en mucizevi anıydı😍 Clear Blue erken test ile yapmıştım.
Happy-melek1997 Yelizcngzylmz belirti derken gögüs ağrısı adet olacak gibi his vs. Bunlarda mı yoktu hiç bende bekliyorum bakalım ama en ufak Bi belirti bile yoktu ilk hamile kaldığımda aşırı adet olacakmış hissi ve gögüs ağrısı vardı ama malesef kürtajla sonuçlandı merak ettim En ufak sızım bile yok
edis22 kumralface35 5gun adetimden gece erken test yaptim gostermedi😏 adetimin 10 gun sonrasi kan testi yaptirdim pozitif cikti. Gec dollenme olmustu ondan
Eylulsmom_02 kumralface35 adete 5 gün kala hamile oldumu anladım 4 gün kala erken gebelik yaptım silik çıkınca emin olmak için 3 gün kala kan verdim 6,46 çıktı tam adet günümde tekrar verdim 86,66
gamzesonmez kumralface35 adetime 4 gün kala yaptığımda negatif 2 gün kala ise pozitfle öğrendim canım
Mihrimahm kumralface35 ben 10 gün kala öğrendim tesadüfen test almıştım toplu çıkmaz ama deneyim dedim o şekilde öğrendim normalde 10 gün kala zor ama yumurtlama çok önce oldu sanirim
Buse-ozdmr kumralface35 adetime 5 kala erken öğrendim normalde regl takvımımde 7 gun kaldı regla dedıgınde adet olmam lazımdı bekledım 2 gun regla 5 gun kaldı dıyınce test yaptım dırek çıkmıştı zaten😄