Bebegim0101 Happybtsss sabah yapın en güzeli ben artık silik testlere güvenmiyorum malesef inşllah bebişiniz sizinledir🤗
Happybtsss kadrfdan Yaa inşallah bizdedir öyle olur bende şuan inanamıyorum yani her an adet olcak gbi hissediyorum bakalım 🙈 Rabbım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sanada canım ♥️😊
Benimennembirmelek Happybtsss cnm benimde adetim geçtiğinde yapmıştım aynı bile çıkmıştı bı kaç gün sonra bidaha yap eğer bebiş varsa net çıkar
Happybtsss Benimennembirmelek ya benim ilm hamileligimdede silik çizgi çıkmıştı ama bu daha silik sanki o yüzden emin olamıyorum 🙄
Benimennembirmelek Happybtsss https://resimyukle.io/r/asBA1rtkr1 Bak cnm alttaki gecikmemden sonra yaptığım üstteki de ondan bı kaç gün sonra yapmıştım
Happy-melek1997 Happybtsss herhangi bi ağrınız sızınız varmı acaba göğüs de kasık da adet olacakmış gibi his acaba
Benimennembirmelek Happy-melek1997 ilk iki ay benim sadece göğüs hassasiyetim vardı başka hiçbir belirtim yoktu ondada belki olmayabilir
Happybtsss Happy-melek1997 ya adet olcak gbi bi his var ama psikolojik olarak mı bilmiyorum. Onun dışında normalde adetten 1 hafta önce başlar Bende göğüs hassasiyeti ve yoğun olur. Tatlı isteğide olur bunlar olmadı. Ama çok hafif göğüs hassasiyetim var bide sürekli idrara çıkma isteği var
Dclsncktr Kan testi ver canım cok yeni oldugu icin silik cıkmış olabilir ben 1 hafta once yaptigimda negatif cikmisti 1 hafta sonra pozitif :) Allah gonlune göre versin ❤
Happybtsss Dclsncktr inşallah tesekkur ederim canım bugün tekrar yapicam test daha sonra kan testi veririm😊 Aminn sende sağlıkla kucakla inşallah minnosu♥️
Happybtsss Nazyapiyo_ya bilmiyorum az öncede baktım çizgi bayağı kırmızı olmuş belirginlesmis daha öncede test yaptım hiç birinde kuruma çizgisi belirmemisti