buket-12 Selam kızlar , 18 haftalık ikiz gebelik mevcut . Hamileliğin başından itibaren enox 4000 kan sulandırıcı göbekten yapıyordum. Ancak ikiz gebelik nedeniyle göbeğim oldukça büyüdü daha 18.haftadan. Koldan yapsam sakıncası olur mu acaba
Fatime07 buket-12 ben koldan da yaptım eczacı öyle demişti kol bacak göbek yine doktoruna sor istersen
Elibo buket-12 enox yerıne oksapar tavsıye ederim enoxu deneyeyim dedim geri gönderdim ucu bana kalın geldi
buket-12 Fatime07 coraspin kullanıyordum bende kanama yaptı ciddi miktarda . O yüzden sadece iğne kullanıyorum
buket-12 Elibo tüp bebekle hamile kaldım. Tedavinin başından beri kullanıyorum ya enox o yüzden değiştirmeye cesaretim yok . Ama göbek büyüdü koldan da sakıncası olmaz inşallah çünkü hep yorumlara bakıyorum göbek büyüyünce çoğu kişi kola geçmiş
Sibbeell buket-12 Bende coraspin ve enox kullanıyordum lekelenme olunca doktorum enoxu bırakmamı söyledi sadece coraspine devam ediyorum şimdi enox ciddi anlamda morartıyor göbekte yer kalmamıştı artık benim
Elibo buket-12 doktorunuz enoxun satıcıyla anlaştıgı için yoksa ikiside aynı ön3mli olan miligramı 0.4 mü 0.6 mı o sizin için söykedim ben 1 kereye bile dayanamadım kalındı ucu dıye siz bilirsiniz.