Minmin Kızlar dün sezaryen ile doğum yaptım kayısı kompostosu hoşafı vs içiyorum ama sütüm hiç gelmiyor üstelik uçları hiç olmadığı için de bebeğim ememiyor elektrikli pompa aldık hiç gelmiyor silikon uç takıp çıkartır belki dedik işe yaramıyor mama vermeden önce göğsümü veriyorum ama oğlum emmek istese de hiç uç olmadığı için alamıyor da. Sütüm de gelmiyor ne yapabilirim sütün gelmesi için? 🥺🥺
Smyye1B Minmin Süt çayları oluyor onları dene istersen. Ben bide elenatal 3 kullanmaya başlamıştım son zamanlarımda.
EmineDefneGokce Minmin normal doğum yaptığımda bile 2 güne geldi sen sürekli sağmaya çalış bebiş emmiyorsa
Sevdapl Minmin duş aldınız mı kardeşiminki duştan sonra gelmişti. Suyun altında göğüslerinize masaj yapın.
Minmin Smyye1B Smyye1B humana’nın çayını gördüm etkili diyorlar ama bilemedim elenatal 2 kullandım ben de hamileliğim boyunca eğer 3 etkiliyse onu alırım
Maviliiix Minmin sakın stres yapma tedirgin olma rahat ol sıcak duş al aktardan rezene ve anason çayı al karıştır onları iç benim ilk doğumumda normal olmasına rağmen 3 gün sonra geldi sütüm. Bebeğin mamasını şırıngayla göğsünün üstünden akıtın bebek emme refleksini geliştirsin iyice göğüsünden geldiğini düşünsün biberon verirsen daha zorlaşır memeyi tutması
Minmin EmineDefneGokce Sağmaya çalışıyorum da elektrikli ile sağmay çalıştığımda morarıyor manuel ile de hiç sağamıyorum bebiş emiyor yani emmek için uğraşıyor ama malesef tutamıyor da en çok ona üzülüyorum
Smyye1B Minmin aklıma gelmişken birde sıcak su torbanız varsa eğer göğsünüzde koyun ısınsın birazda masaj iyi geliyor. Ben onun faydasını gördüm.
Minmin Sevdapl yarın taburcu olacağım eve gider gitmek ilk işim ılık duş almak olacak masaj önerdiler inşallah gelir 🙏🏻🥺
EmineDefneGokce Minmin ah kıyamam ya eczaneden göğüs ucuna takılan başlıktan alsan peki belki onu emer
uraz_ve_annesi- Minmin bence hemen bir emzirme danışmanıyla iletişime geçin arkadaşımın da öyleydi o danışmandan sonra sütü gelmeye başladı gelip evde size anlatıyorlar bebeğin memeyi doğru kavraması lazım ucu olması olmaması önemli değilmiş
Ddeva123 İlk üç gün makine yerine elinizle sağmanız lazım. Ucunuzun olmaması bebeğin emmesine engel değil. Taburcu olmadan bilgi sahibi bi hemşireden ya da hastanedeki emzirme danışmanından destek alın. Sıcak duş ve sırta yapılan süt masajı da çok etkili. Sapmadan ya da emzirmeden önce memelerinize de uyarıcı masaj yapın 💓
Yesim Minmin humana çay ve sıcak kompres. çayı iç sıcak havluyu koy göğsüne 5 dk sonra sağ bak nasıl geliyor
Semanurclskn Minmin sütün gelmemesi normalmiş çünkü bana da sezeryan olacaksan yanına mama al sezeryanda ilk 3 gün hatta 1 haftaya kadar süt gelmeyebilir dediler o yüzden moralini bozma en çok morale ihtiyacın var bu dönemde
Hande1nur Minmin canim stres yapma sen emzirmeye devam et sağmaya,birde “LACMİX” aldir eczaneden günde 2 kere iç sabah akşam sütun artacaktır,baktın çok olmaya başladı günde 1 e düşürürsün,benimde doğuma 5 gün kaldı emzirme danışmanım ve doktorum önerdi bunu
aslhankrhan94 Minmin Canım sıcak bi duşa gir masaj yap, gelicektir zamanla korkma. Birde aventin göğüs uçları varmış emzirmek için bir araştır istersen baya işe yarıyomuş 🤔
Sfyb Minmin geçmiş olsun, duşa gir saçlarını iki tarafa ayır ve göğüslerine doğru tara canım banada bunu deneyen komşum dedi bende öyle yapacağım gelmezse eğer