-minikkelebegim- Obirgebe ya öyle mi sağlıkla kucağınıza alın İNŞALLAH 🤲 haklısınız ne sebze ne meyveler yararlı organik bulmak da zor yani bu zamanda sağlıklı beslenmek zor🤷♀️
Bebeeem Sevmesem de tüketiyorum hamilelikte kilo aldıkça gözüm döndü iyice aç gözlü doymak bilmeyen bir şey oldum. Son haftalarda bir çoğunu azaltmış olsam da her gün bir dondurma yiyorum 😶
-minikkelebegim- Bebeeem normal hayatta da öyle bir yeme isteği geldi mi asla durduramiyorsun kendini ama çok kilo almadığımız sürece sıkıntı yok 🤭
Vicibici -minikkelebegim- çok sık ve çok miktarda olmamak kaydıyla tüketiyorum. İnsanız canımız istiyor ☺️ Hem kendini bastırıp daha sonra her şeye saldırmaktansa nefis köreltmekte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
zeynepdurunun_annesi -minikkelebegim- 35. haftadayım ve evet hamileliğimin başından beri abartmadan tüketiyorum
gozdeyagci -minikkelebegim- Normalde de tüketmem. Nefret ederim. Çünkü içindeki kimyasallar sebebiyle onlar yiyecek dahi değildir. Sağlığımıza, paramıza yazık gerçekten…
-minikkelebegim- gozdeyagci helal olsun size gerçekten çok çok haklısınız umarım bende tamamen çıkarırım hayatımdan
Suuraismom -minikkelebegim- vallahi ilk kızımda da öylr çok yemiştim kızım 8 yaşında oluyo maşallah hem sağlığı çok iyi hem çok zeki şimdi ikinciye hamileyim canım ne isterse onu yiyorum sonuçta kilo derdi olmadan yediğim tek zaman hamilelik zamanı tadını çıkarıyorum🥰 çok fazla söylenen herşeye takılmamak lazım bence 😇
-minikkelebegim- Suuraismom Maşallah çok sevindim mutlu oldum bu mesaja ya sağlıkla büyütün İNŞALLAH 😊😊