tarcinnnn Kubraa5353 kafa 40+4 görünüyor kilo boy oran olarak 37 hafta olarak görünüyor kafadan dolayı sıkıntı var şuan kilo biraz normale döndü şükür
Elifnur1 Selencnbz sizinde mi suyunuz az benimde en geniş cepte 4 cm ölçüldü az 36+1 im bende 24 üncü haftadan beri az
Selencnbz Elifnur1 evet şimdi yine dönüyoruz hastaneden az. 36+3 bitiyor doğum da yapmadı. Yat diyor hastaneye valla çok zor gerçekten . Geçen hafta düzelmişti bu hafta yine aynı
Anaadayi Kubraa5353 bende senle aynıyım valla içim şişti ya hamilelik falan güzelde herşey de hazır hastanesine zam gelicek temmuzda bide ne biliyim bı an önce gelsin
tarcinnnn Kubraa5353 zaten önde gidiyordu normalde de kafası. Doğduğunda farkedilecek kadar büyük bir fark değil diyor
Gamzedngdn Kubraa5353 bugün yine kontrolüm vardı 36+5 olmuş bebeğim biraz ileride gidiyormuş 2950 gram olmuş haftaya sezeryan günü alacağız yarın ilk bebeğimden sezeryanlı olduğum için 🤲
NeseA 37+4 haftalik doğum yaptım:) doğum olmadan önce 3600 dedi doktor doğumdan sonra 3780gr doğdu bebeğim:)
NeseA Anaadayi vallah can kilo alsin die ekstra birşey yemedim 3 çocuğum daha var onların beslenmesi derken yemeği düzenli yedim normal ne yiyorsam onu yedim:) öncelikle sağlıklı yavrular olsun kilo alınır canım