Cicek-05 Merhaba arkadaşlar 6 sene sonra mucizeme tam herşeyden ümidi kestiğim an kavuştum şuan 4+4 düz göğüs ağrıları halsizlik ve kasıklarım çok ağrıyor ishal var bi de sizlerde durum nedir ? Birde ishal normal midir ?
FatmaNur_27 Cicek-05 şu an 37+6 haftalık ama ilk öğrendiğimde adetime bir hafta vardı ve herşeyden midem bulaniyodu sonra bı test yapım ne kaybederim ki dedim çok silik bir çizgi ile öğrendim banyoda kendi kendime mutlu oldum eşime soylemedim sabah kan verdim ve pozitif di ☺️☺️☺️☺️
-minikkelebegim- Cicek-05 ay sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız İNŞALLAH. İlk göğüs ağrım çok oldu birde baş dönmesi 😂
Cicek-05 FatmaNur_27 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Bende bugün test ile öğrendim pazartesi günü kan vericam inşallah
Elifmom06 İnşaallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız benim kaşık ağrıları ile belli etti 7haftalıgız şuan hala da ara ara sancı giriyor doktorum normal ddi
Ezgi2828 Kızlar selam bende daha 4 haftalık ama sol kaşığımın ağrısından resmen duramıyorum düne kadar sadece ara ara girip duruyordu dünden beri hiç durmadı yaşayan var mı normal mi sizce