benimmdunyamm Deletedmom83940 saat 10 gibi bayılıyorum ististasiz 3 de uyanıyorum sabah 5 de geri yatıyorum çok bozuk uyku düzenim birde midem yanıyor bulanıyor gece kalkınca
Pelinakcn Deletedmom83940 ilk 2 ay en geç 9 da uyuyordum, gün içinde zor duruyordum. Şimdi 27.haftaya geldim zor uyuyorum 🤦🏻♀️😅
_fatima_1234 benimmdunyamm benimde uykum sizinki gibi cok dizensizz wimdi uyucam gece 3 de kalkicam yatcam 7 de uyancam yiycem yatcam 11 de kalkcamm akwam 10 da yatcam bu nasil iw🤣
Deletedmom83940 Bet7408 11+5 oldum ilk 4-5. haftalarda aşırıydı bi ara düzeldi şimdi yeniden aslında bugün gün içinde uyudum da iki saat
benimmdunyamm _fatima_1234 hahahaha bende saat 5 de uyuyorum ya 7 bucukda kalkıyorum bir daha uyku yok
Mizgin09 Deletedmom83940 29+3 olduk hiç uyuyamıyorum günde 20 yer değiştiriyorum ayaklarımın altı yanıyor sürekli birde miğde yanmalarım evladımın canı sağ olsun 🤰
Eslem_1 Kan değerlerine baktırabilirsin bi arkadaşım da sürekli uyuyordu ama o aynı zamanda yorgun da hissediyordu kanı 8 lere kadar düşmüştü..ya da vitamin değerlerine de bakılabilir benim hiç uykum geldiğini hatırlamıyorum gün içinde..
uraz_ve_annesi- Deletedmom83940 ilk 3 ay benimde her kafamı koyduğum yere uyuyordum şimdi 8e yaklaştım uykular haram oldu gece uyumak çok zor hem sıcak hem ağrılar falan tadını çıkarın 🥰
Skarakas Deletedmom83940 mayisiyoraaniz uykunuz geliyorsa hemen uyuyun cunku kucuk pitircik dogsuktan sonra sizin uykunuza gore degil pitircigin keyfine gore hareket etmek zorunda olacaksiniz. 23 aylik kizim var 9 haftalik gebeyim bu aralar bir uykum geliyor soyle tatli tatli uyuyayim diyorum ama nerdeee. 😆
Deletedmom83940 Skarakas öyle yapıyorum ama 1-2-3 gibi uyanıyorum bazen tekrar dalmak zaman alıyor falan değişik şeyler 😂