Mduygue Merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim fakat hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. Siz ne zaman hissetmeye başlamıştınız ? Önerileriniz varsa yazabilir misiniz..
Denizkizi Mduygue normal canım bende 20. haftalarda falan hıssetmeye basladım .. Herkes oynaması lazım nıye oynamıyor dıye sorunca korkmustum saglık ocagına gıdıp kalp sesını dınledım ıcım rahatladı .. Ve ebeye sordum 24. haftaya kadar vaktı var
YagizAsyaMom Mduygue ben 20.haftada hissettim. Ama korkma şu an 23 haftalığız hala düzensiz 2 gündür az az haraket ediyor bugün hiç haraket yok desem yeridir sen kimseyi umursama her bebek her anne farklıdır 😊
Rasev Mduygue korkma canim ben 32+3 haftaligim uzanip hiss ediyorum bazen yururken hic hissetmiyorum🙊
Pinar38 Mduygue 19+3 deyiz son iki gündür yatıp uzandıkça nasıl hareketleniyor Allah'ım müthiş bir duygu rabbim herkese yaşatsın
momtobe8 Bende 21+3 üm bi kere hisseder gibi oldum o da bebek mi değil mi anlayamadım. Bnde halen öyle hissetmiyorum. Hatta bazen rahatsız ediyorum hareket etsin diye ama tık yok🙈Sanırım erkekler daha hareketli oluyormuş. Bende dort gozle hareket etmesini bekliyorum.