Leylasiva21 miranmomsss batı hastanesi Cihan bademkirana gittim çok memnun kaldım sezeryani da orda oldum ameliyat sonrası da çok iyiydi. Talesemi hastasıyım iki düşüğüm olmuştu Cihan hoca çok ilgiliydi doktordan çok bı abi gibi çok çok iyiydi Allah razı olsun
Ebbruc Leylasiva21 talasemi hastası mısınız taşıyıcısı mısınız acaba, ben taşıyıcıyım ama doktorlar bana izlemem gereken bi yol söylemediler hiç
Elif34deniz beybiisu Evet ben gayet memnunum çok ilgili bana anlattığı tüm bilgileri bebek hakkında vs.eşimede bizzat anlatmadan bizi göndermez
Leylasiva21 Ebbruc ben hastayim taşıyıcı değilim haftada bir serum gibi kan aldım kan alıyorum die hergun ayni saatte kan sulandirici iğne kullandim doğuma kadar
miranmomsss Haticecebrail21 daha önce ona gidiyordum evet çok iyi ama randevu bulmak çok zordu vazgeçtim 😂 şimdi Memorial Neval hoca çda gayet iyi 🥰
Haticecebrail21 miranmomsss randevuyu muayene oldugum gun aliyor 4 hafta sonrasina gun veriyorlardi.Simdi 32 haftaligim doktorumuzun sekreteri 3 hafta sonrasina verdi ardin dan 2 haftaya dusurecekler ardindan 1 haftaya😊