Sevimlianne_adayi Kızlar gözle görmedim sanki flaşla bakınca ince bir çizgi var gibiydi ilk 6 dk içinde foto çekip efekt yapınca böyle çıktı
Rabiakltk5 Sevimlianne_adayi canım sakın bu testlere güvenme benimkileri atsam şok olursun vallahi dersin kesin var gittim kan verdim negatif en iyi git kan ver bence
mrvsrcn Kan ver canim bi testere güvenme geçen ay bende pozitif gördüm kanda negatif sonuç regl oldum çok üzüldüm kan ver test yapma ve adetin geçsin öyle yap üzülme boşuna
Zuhrezuhre SemaArin ovulasyon testinde nasıl çıkması gerekli acaba ben bugun yaptım 19 Haziran da regli olmam lazım t çizgisi kadar koyu olmasa da gözle net görülür bir çizgi çıktı sizce yarın gebelik testi yapmalı mıyım ☺️🙏🏻
Esra_G Sevimlianne_adayi sağlıklı bi bakış değil sabah erken saatte ilk idrarınızla yapıp 4 dk içinde gün ışığında görürseniz kan testi verin daha net ve sağlıklı olur. Kafanız karışmaz.
HKclm Zuhrezuhre t kadar koyu ya da daha koyu olmasi gerekiyomus canim. Ovulasyonda gozle gorulur ikinci cizgi her zaman cikar zaten. Ama yine de gebelik yap icin rahat etsin
Happy-melek1997 Sevimlianne_adayi Bi belirtiniz falan varmı bdlirtiden kastım dani adet dönemleri de olur ya gögs ağrısı adet olacakmış hissi kasık da kramp gibi falan bende bekliyorum son 3 günüm adetime 3 gün önce test yaptım negatif benim en ufak sızım bile yok ne gögüs ne kasık gibi merak ettim bende gördüm çizgiyi hayırlısı olur inşallah 🌼
88h99 Sevimlianne_adayi gaz sorunu var bence çizgi de var evet aşırı silik ama var bence öyle hissettim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 😇
Zuhrezuhre HKclm yarın adetimin gelmesi gerekiyor, test yaptım negatif maalesef 🥺 bir de sabah deneyecegim suanlik negatif dediğim gibi Allah gönülden isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻
Annesininportakali53 Sevimlianne_adayi var gibi görünüyor ama sana tavsiye erken gebelikle uğraşma onda çok yanılma oluyor adet gününü bekle ve kaset yap onda varsa belirgin oluyor ben adete 6 gün kala kaset testle kopkoyu şekilde öğrendim ki para vermeyi sevmiyorum erken gebelik testlerine eczacida demişti boşa para kaset testler daha iyi diye
Sevimlianne_adayi Annesininportakali53 öyle canım da bilmiyorum birazdan frelly erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor
2710 Mrhb Ben gblik testi yptim cikti sonraki gun kanlarimi verdim beta hcg 200 lerde cikti Ultrasonda gozukmedi Önceden 2 düşük oldu cok endiseliyim
Nlfr123 canım bende adet olmadan 3 gün onceden yapmıstım aynı senınkı gıbı cok sılık gozukmustu 3gun sonra tekrar yaptım netlestı var gozukuyor ama kesınlık ıcın ya kan testi yada 2-3gun bekle ıstersn
Stella_0 Sevimlianne_adayi Kaset testler erken gebelik testlerine göre bence çok daha güvenilir. Ben ilk gebeliğimi kaset testte 6 gün önce öğrendim aynı anda erken gebelik testinde yaptım hiçbir şey çıkmadı 😂 Hemen gidip kan verince öğrenmiştim 😊 Ama bence var gibi kan tahlili sonuçlarınızı bekliyoruz 🥰 Hayırlısı olsun 🙏😊