Aliceindunyasi İlk etapta böyle bi fikrim yoktu instagramda beğendiğim model kapı süsleri 250,300 lerde lohusa terlikleri 90 larda olunca ben kendim yaparım o zaman dedim😃😃 terlik 10-15 tl üzerine çiçek yapıştırcam silikon tabancasıyla kapı süsünü de şu bambu çemberler var ya onun bi kenarına çiçek yapıştırıp bi kenarına da ismini yapıştırcam başarılı olcağımı düşünüyorum 😃😃😃 ama şöyle bi durum var yapay çiçekler biraz pahalı en uygun fiyata çeşit sayısı fazla olan önerebileceğiniz yerler var mı?
Aliceindunyasi Aliceindunyasi ayrıca takı yastığını da kendim yapıcam ama hazır saten yastık bulamadım😒
Kenanizm18 Aliceindunyasi https://instagram.com/kutucumuz?utm_source=ig_profile_share&igshid=hy3sugfmcvjk Burada aradıgınız malzemeler var :)
MeltemPYZR Aliceindunyasi Istanbul’da yasiyorsaniz en dogru adres Eminonu.. Her cesit yapay cicek ve süs bulabilirsiniz. Kolay gelsin..
Gis Aliceindunyasi hobi sayfalarina bakabilirsiniz. Burada ahsap isikli kapu susu paylasilmisti 180 tl fiyat verdiler. Ahsap hobi sitelerine baktim ham hali 45 tl. Siparis ettim kendim boyayacagim. Led isigi dahil boyasi fircasi vs hersey icinde 100 tl ye mal oluyor
Asli1204 Aliceindunyasi bende takı yastıgı yaptım ama dedigin gibi hazır saten yastık yok yorgancıya yaptırdım
Aliceindunyasi Asli1204 manisa da yaşıyorum burda yorgancı var mı bilmiyorum 😊 ama bi bakayım iyi fikir
Aliceindunyasi Prensimingeliyo sonunda öyle olcak galiba uğraşmak istemedim direk hazır bulurum diye ama
Aliceindunyasi Gis bende o şekilde araştırıyorum herşeyi kendim yapıcam kapı süsü lohusa terlik taç yastık bide çok pahalı oluyo diğer türlü bi terliğe 2 çiçek yapıştırmışlar dünya para istiyorlar
Aliceindunyasi Bilge35 ya kemeraltına gideyim mi diye düşündüm ama oradada fiyatlar aynı boşuna yorulmayıp internetten alayım diye düşündüm
Kenanizm18 Bilge35 ay canım gittin mi alışverise :) benim bi takı yastıgı kaldı onuda kapı süsüne yaptırdıgıım modeli baskı yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum hiç :(
deletedmom321 Aliceindunyasi ben parasından değil de hatıra kalsın diye keçeden baloncuklar dikiyordum ama üşendim ara verdim :) iyi fikir kendiniz yapmanız. İnternet sitelerine bi bakın çiçekler vardı ben kınam için baya bulmuştum geçen sene ama almamıştım sonra :D
Aliceindunyasi deletedmom321 bende keçeden bulut diktim altına da kalp diktim buluttan kapler sarkcak şekilde süs olarak duvarına asıcam elyaf alıp doldurması kaldı😃😃😃
Aliceindunyasi deletedmom321 pamuğu hiç düşünmedim videolarda hep elyaf gördüm 😃😃😃 farketmez aynı olur ikiside bence
Bilge35 Kenanizm18 yok canım ben daha hiz gitmedim Kemeraltına ama bi gideceğiz annemle insallah .ben erkencilerden oldum galiba alışveriş bitti benim iste sadece o terlik kapı süsü vs kaldı. Onlar icinde Kemeraltına gideriz. Ben takı yastığı ablama yapmıştım oda yeni doğum yaptı martta o yüzden takı yastığı yapmayacağım onu kullanırım. Gerçi altın bu fiyatken kim takacak çok merak ediyorumda😂
Aysun2834 Aliceindunyasi bende herşeyini kendim yaptım hediyelikleri, şeke kutuları, kapı süsü , takı yastığı çok şükür hallettim herşeyini şimdi doğmasını bekliyorum saten yastığıda eminönüde havuzluhandan aldım